Chce to viac odvahy v láske! Týka sa to nielen ľudí narodených v znamení Raka

Niekedy sa pre lásku človek musí odhodlať aj na odvážne kroky, treba prekročiť svoj tieň. Niektoré znamenia zverokruhu však o odvahe v láske ani len nesnívajú, čo je na škodu. Chce to viac sebaodhodlania - patríte aj vy k týmto znameniam?

24.03.2024 07:00
láska, naivita, ružové okuliare, rande, Foto: ,
Láska si žiada aj odvahu!
debata

Rak

Rak je vždy obzvlášť opatrný, pokiaľ ide o lásku. Len zriedka urobí prvý krok, pretože strach z odmietnutia je príliš veľký. Až keď si je na 100 percent istý, že ten druhý to cíti rovnako ako on, odváži sa priblížiť. Radšej však zostáva vo svojej zóne pohodlia a pasívny. Oslovenie neznámych ľudí v bare či kdekoľvek inde pre Raka neprichádza do úvahy, radšej si počká, kým padne niekomu do oka on.

amulet, žena, veštenie, znamenie, talizman Čítajte viac Amulety aj rituály! Tieto znamenia zverokruhu sú presvedčené, že fungujú

Panna

Panna je jedným z najviac podozieravých a najkritickejších znamení zverokruhu. Strach z toho, že sa má podvoliť citom, je obrovský. Preto malé vzplanutia necháva dohorieť bez toho, aby vykročila smerom k nim a o lásku zabojovala. Často sa namiesto lásky sústredí na iné životné ciele a potláča svoje túžby po láske. Ale to vždy vedie k tomu, že Pannu romantické pocity v určitom okamihu dostihnú.

víno, sex, milenci, nevera, láska, vášeň, dvojica, posteľ Čítajte viac Baran či Vodnár? Pozor, k nevere majú bližšie než iné znamenia

Ryby

Ryby sa príliš často strácajú vo svojich romantických snoch. Zostávajú vo svojom vysnívanom svete, v ktorom si predstavujú dokonalý vzťah. Keďže sa neodvážia urobiť prvý krok, aby preniesli lásku do reality, sužujú ich neustále nenaplnené túžby. Chýba im odvaha zabojovať, boja sa sklamania a bolesti. Niekedy sa však oplatí prekročiť vlastný tieň a posunúť kamarátstvo na vyššiu úroveň.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #znamenia zverokruhu

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...