Čo o partnerovi prezradia jeho bozky? Zistíte, ako vás miluje

Sú rôzne druhy bozkov, a to od tých letmých až po vášnivých, kedy sa jeden k druhému prisajeme a nevieme prestať. Sú tu však aj bozky mierené na špecifické miesta a také, ktoré skrývajú tiež ešte hlbší význam. Podľa nich dokážete prísť na to čo k vám partner naozaj cíti.

06.04.2024 13:00
bozk, pár, láska, rande, zaľúbenci, muž a žena Foto:
Ako dlho má trvať ideálny bozk?
debata

Bozky na čelo

Nie sú to len kamarátske bozky. Bozkom na čelo vám partner ukazuje, že k vám cíti skutočné, emocionálne puto a ste pre neho atraktívna a zároveň roztomilá. Týmto bozkom vám tiež dokazuje, že vás bude podporovať a chrániť. V tomto bozku je oveľa viac citu ako sexuality. A to je presne to, čo mnohým ženám chýba.

Bozkávanie brucha

Tento bozk ukazuje, že sa vo vašej prítomnosti cíti partner veľmi dobre. Je to veľmi intímne miesto, takže pokiaľ dôjde k bozkávaniu brucha, znamená to, že ste si veľmi blízki, a to aj intímne. Je medzi vami už istý vzťah alebo túžba po ňom. Od muža, ktorý chce len sex na jednu noc, s najväčšou pravdepodobnosťou podobné nežnosti nečakajte.

bozk, láska, dvojica, romantika, rande Čítajte aj Bozk z lásky je dnes samozrejmosť. Tušíte ale, koľko tisícročí ho už rozdávame? Vedci majú prekvapivú odpoveď

Vzrušujúci krk

Na krku máme jednu z najcitlivejších erotogénnych zón. Pokiaľ vás váš partner bozkáva na krk, chce vás vzrušiť. Je to tiež výzva na to, ukázať svoju zraniteľnosť. Je to miesto, ktoré pri bozku prebúdza túžbu po milovaní, takže ak vás tam partner bozkáva, je jasné, čo sa mu preháňa hlavou. Najradšej by z vás okamžite strhal šaty. Niet divu, že bozky na krk sú veľmi častou súčasťou milostnej predohry.

Bozky po tele

Tento štýl bozkov znamená len jedno. Je do vás úplne blázon. Túži vás spoznať centimeter po centimetri a milovať každý kúsoček vášho tela. Bozky od hlavy po päty naznačujú, že to s vami myslí veľmi vážne a chce vám dať všetku svoju pozornosť. Tiež po vás túži celým svojím bytím a chce vás priviesť do siedmeho neba.

Bozky na zadok

Pociťuje k vám oddanosť. Ste pre neho bohyňou v pravom zmysle slova a ste pre neho aj inšpiráciou, sexuálnym magnetom, jednoducho ženou, pred ktorou nechce mať žiadne tajomstvá. Je vám oddaný, hlboko vás milujúci a pre neho ste akýmsi centrom vesmíru nielen v sexe, ale aj v živote.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #vášeň #túžba #bozky #krk #bozkávanie #vzrušenie #brucho #erotogénne zóny

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...