Tráviť čas osamote, zájsť si do kina či posilňovne? Nie! Tieto znamenia potrebujú pri všetkom spoločnosť

Pre niektoré znamenia zverokruhu môže byť príjemné tráviť čas osamote. Ale sú aj takí, pre ktorých je to utrpením. Aj preto, lebo často skĺznu k myšlienkam, ktoré v nich nevyvolávajú príjemné pocity. Čas osamote rozhodne nevyhľadávajú tieto znamenia:

29.02.2024 00:00
strečing, tréning, žena, cvičenie Foto:
Cvičiť osamote? Nie, lepšie je mať 'parťáka'.
debata

Vodnár

Keď je Vodnár sám, okamžite sa cíti osamelý. Neznáša, keď je okolo neho ticho a nemá sa s kým porozprávať. Väčšinou má preto nonstop pustenú televíziu či rádio. Keď sa sám prechádza mestom, aspoň telefonuje. Cíti sa dobre, keď počuje známy hlas.

Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
Moderátorka Marianna Ďurianová.
+7Speváčka Katka Koščová (narodená v znamení...

Lev

Len čo je Lev sám, nadobudne pocit, že mu čosi uniká. Myslí na všetky udalosti a príležitosti, ktoré zmešká len preto, že zostal doma. Aj keď zväčša o nič vzrušujúce nepríde. Nerád trávi čas sám, či už v posilňovni, pri pozeraní seriálov alebo v kine. Potrebuje niekoho, s kým sa môže porozprávať a vymeniť si názory. Preto má toto znamenie zverokruhu taký veľký okruh priateľov.

žena, tvár, srdce, oči, ruky, prsty, nálada, úsmev Čítajte viac Majú zlaté srdce! Tu sú znamenia zverokruhu, o ktorých to hovoríme často

Váhy

Váhy sú často veľmi rozlietané na všetky strany. Z času na čas síce toto znamenie „prežije“ čas aj osamote, ale väčšinou to ako príjemné okamihy nevníma. Osamote premýšľajú, prečo nemajú dostatok priateľov, aby mohli večer tráviť v spoločnosti. Keď sa Váhy prechádzajú po uliciach a vidia šťastné tváre skupiniek ľudí, sú smutné zo svojej samoty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #samota #znamenia zverokruhu

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....