Zbavte sa nudy v posteli. 5 tipov, ktoré môžete skúsiť už dnes a určite to zaiskrí

Intímny život dokáže byť neustále svieži, dynamický, inovatívny, ako si to jednoducho nastavíte. Pomôcť k tomu môžu rôznorodé erotické hračky, obleky, či doplnky výživy. Niekedy však netreba nič extra. Iba chuť inovovať. Dnes vám budú stačiť dve nahé telá a zažijete poriadnu dávku vzrušenia.

18.02.2024 08:26
sex, vzťah, intimity, problém Foto:
Medzi dôvody, prečo sa v posteli nevzdychá, patrí trend modernej doby.
debata

Sex nás môže baviť stále

Zo štúdie amerických vedcov v San Diegu, ktorí vyspovedali viac ako 4 000 mužov a 5 000 žien medzi 18 a 45 rokmi, vyplynulo, že strácame záujem o sex. Z poskytnutých dát vzišlo, že takmer celá tretina mladých Američanov je sexuálne neaktívna, rovnaký prepad sexuálnej aktivity je však badateľný aj u dospelých. Medzi dôvody, prečo sa v posteli nevzdychá, patrí trend modernej doby. Keďže sa životný štýl od Slovákov od toho ich zas až tak veľmi nelíši, dá sa predpokladať, že u nás je situácia podobná. A mnohé dvojice akosi rezignujú na sex aj preto, že ich zvalcuje stres, nedorozumenia a hlavne nuda v posteli. A kto by sa rád nudil? To si radšej pozrie napínavý seriál. No dá sa to aj inak.

Masturbujte spoločne

Rozmach pornografie zvyšuje intenzitu masturbácie aj na úkor sexu. Je však dobré si masturbáciou život okoreniť, ale nekaziť. Pre mnoho ľudí je pozorovanie partnera, ako si to sám robí, niečo nepredstaviteľné, pre iných je to bežnou súčasťou milostného života, a veľmi vzrušujúcou súčasťou. Odhoďte hanbu a skúste to. Nepozerajte na masturbáciu na videu, ale naživo. Posaďte sa proti sebe, pozerajte sa jeden druhému do očí a začnite masturbovať. Potom už vám môžu oči blúdiť, kde sa im zachce. Nechajte partnera, nech vás sleduje až do konca. Hanblivým pre začiatok pomôže zaviazanie očí a len počúvanie slastných vzdychov.

Masírujte si intímne zóny

Stlmte svetlá, zapáľte sviečky a požiadajte partnera, aby si ľahol na chrbát. Jemne a dlho mu masírujte oblasť okolo penisu, potom aj penis samotný a priveďte ho k ejakulácii. Následne sa vymeňte. Takáto masáž umožňuje zmierniť stresy všedného dňa. Nezabudnite použiť dostatočné množstvo lubrikantu, užijete si nové a hlavne spoločné pocity rozkoše.

sex, mladí ľudia, láska, vášeň, posteľ Čítajte aj Mladí ľudia majú menej sexu, pozerajú radšej Netflix alebo Instagram: Situácia je najhoršia od 70-tych rokov, tvrdí prieskum

Skúste zaujímavú polohu

Štúdia odborníkov z Karlovej univerzity, ktorá skúmala vzorku viac ako 9 000 českých a slovenských mužov a 8 000 českých a slovenských žien, odhalila, že medzi najčastejšie milostné pozície našincov patrí misionár, poloha zozadu a na koníčka. Otvorte Kamasútru a vybočte z radu. Už len samotné skúšanie vám umožní zažiť nové pocity, dobrodružstvá aj zábavu.

Šepkajte si

Len tak si k sebe ľahnite a začnite si šepkať do ucha niečo pekné. Láskyplné. Možno aj len to, čo sa vám dnes páčilo. Potom môžete prejsť aj na niečo pikantnejšie. Na túžby, predstavy, siahnuť si na intímne partie, hladkať sa. Šepotom sa môžete vydať aj po tých najpikantnejších túžbach a uvidíte, ako to zaiskrí.

Ostaňte nahí

Spravte si nahí večer. Jednoducho zájdite spolu do kúpeľne, spoločne sa umyte, ostaňte nahí. Možno len v župane, alebo šup rovno do postele. Prečo nie? Nahé telá, uvoľnená atmosféra, nechajte všetko voľne plynúť. Často naozaj nepotrebujete nič viac. Iba samých seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #stres #masturbácia #láskanie #šepkanie #vzrušenie #zlepšenie intimity #intímna masáž #sexuálna poloha #nuda vo vzťahu #párová masturbácia

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...