Nemáte dokonalú postavu? To neprekáža, aj tak si môžete užiť dokonalý sex

Ženy si v posteli často neveria. Majú pocit, že ich telu niečo chýba, alebo naopak majú niečo navyše, čo im bráni byť v posteli a v nahote otvorenými, užívať si bez zábran a tým sa pripravia o orgazmus, rozkoš a zážitok. Nadšenie dokonca uberajú aj partnerovi. Pritom partnerovi sa môžu páčiť presne také, aké sú. Ako si zlepšiť sexuálny život, ak máte pocit, že pri milovaní musíte mať zhasnuté? Nemusíte!

04.12.2023 10:28
sex, vzťah, intimity Foto:
Hanba pri milovaní býva častá. Pretože nikto nie je dokonalý.
debata (2)

Predsudky bokom

Hanba pri milovaní býva častá. Pretože nikto nie je dokonalý. No máte negatívne pocity, pretože disponujete presvedčením, že vaše telo má do modelkovských mier ďaleko? Máte strach, že sa vás partner dotkne tam, kde máte tukové vankúšiky? To všetko kazí radosť z milovania úplne zbytočne. Ako sa zbaviť týchto predsudkov? Poďme na to!

Muži milujú ženské krivky

Nie sú to fanúšikovia tiel z módnych magazínov, hoci sa vás o tom lifestyle snaží presvedčiť. Väčšina mužov si pod pojmom zmyselnosť nepredstaví vychudnuté modelky, ani pornohviezdy. Normálna žena s bežnými krivkami ich priťahuje oveľa viac. „Pre väčšinu spoločnosti nie je žena nosiaca veľkosť 36 symbolom sexbomby,“ vysvetľuje sexálna terapeutka Tracey Cox. Áno, nájde sa pár výnimiek, ale podľa nich nemožno zovšeobecňovať. Väčšine mužov sa obliny páčia. A niektorí sú na nich dokonca vysadení. Veď veľké zadky sú často inšpiráciou umelcov.

Buďte sama sebou. Mužov to priťahuje

Snaha priblížiť sa ideálu krásy, ktorý vám servírujú napríklad reklamy, je jedným z najčastejších dôvodov, prečo sa ženy za svoje telo hanbia. Lenže kto povedal, že vysoká a chudá žena je viac sexy ako tá malá a bacuľatejšia? Vaša matka, otec, sociálne siete, televízia alebo muži, s ktorými ste chodili? Áno lifestyle sa nás snaží presvedčiť, že dokonalé sú aj kačacie napichané pery. No spýtajte sa mužov, či sa im tento servírovaný ideál páči. A získate sebavedomie.

hodinky, žena, tréning, technológie Čítajte aj Ako si zvýšiť sebavedomie? Návod, ktorý môžete aplikovať ihneď

Viac sexu, viac sebadôvery

„Ženy, ktoré si pripadajú menej príťažlivé, majú tendenciu sa sexu vyhýbať. Čakajú na ten magický deň, kedy si budú pripadať štíhle a atraktívne. Lenže takto nebudú mať uspokojivý sex nikdy,“ vysvetľuje Tracey Cox. Radšej na to choďte inak. Majte toľko sexu, ako to len je možné! Vďaka sexuálnym zážitkom sa totiž ľudia cítia príťažlivejší. A tento pocit spôsobuje, že si sex viac užijete. Dobrý sex je zas dokonalý zdvíhač sebavedomia.

Buďte aktívna

Neležte a nepremýšľajte, či si partner všimol, že v tejto polohe sú vidieť vaše pevnejšie stehná. Buďte v posteli aktívna. „Viac sa hýbte, hovorte o tom, čo sa vám páči, buďte tou, ktorá sex iniciuje,“ radí Tracey Cox. Muž, ktorý má to šťastie, že v náručí zviera vášnivú milenku, nikdy nepremýšľa o tom, aké dokonalé telo má. Jednoducho preto, že mu dokonalé pripadá.

Zamerajte sa na partnera a vzrušenie

Je príjemné, ak pri sexe preladíte pozornosť zo seba na partnera. Nemyslite pri sexe na svoje telo, ale sledujte jeho biceps, široké ramená, pevný zadok. Jednoducho akúkoľvek príťažlivú časť jeho tela! Je to podobné ako so sexuálnymi fantáziami. Užívajte si to, čo vás vzrušuje na partnerovi a nie to, čo sa nepáči vám samým na vás.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #Telo #milovanie #postava #orgazmus #krivky #atraktivita #vzrušenie #dokonalé telo #predsudky #negatívne pocity #ideálna postava

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...