Sexuálne polohy, ktoré vám pomôžu spáliť najviac kalórií

Spojte príjemné s užitočným a ak sa už plánujete počas horúcich dní zapotiť v posteli, tak skúste vypotiť aj kalórie navyše. Pri sexe to ide skoro samo a príjemne. Ideálne si je však zvoliť polohy, ktoré vám okrem príjemného pocitu z orgazmu doprajú aj pocit z intenzívneho pohybu.

23.09.2023 06:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Prevezmite opraty a dajte si poriadne do tela!
debata (2)

Krajšia a štíhlejšia vďaka sexu

Sex by mal prinášať radosť obom zúčastneným. A aj misionárska poloha vie byť vzrušujúca, intenzívna, intímna. Pokiaľ si však chcete vylepšiť kondičku a spaľovať viac, ako pri ležaní na chrbte, zabudnite na klasiku a pustite sa do pokročilejších lekcií kamasútre. Prevezmite opraty a dajte si poriadne do tela!

Na koníčka to ide samo

Poloha, kedy sedí žena obkročmo na partnerovi, patrí jednoznačne medzi najobľúbenejšie a najaktívnejšie zo strany ženy. Akonáhle sa pasujete do role kovbojky, získate kontrolu nad priebehom sexu, ale aj zintenzívnite spaľovanie tuku. V tejto pozícii posilníte najmä vnútorné strany stehien a zadok, ale pokiaľ sa ľahko predkloníte, zapojíte aj spodné brušné svaly. Chcete sex málinko okoreniť? Otočte sa o 180 stupňov a poskytnite polovičke výhľad na svoj zadoček. Bude si pochvaľovať a vy tiež.

Mostík

Milovníčky jogy ju zvládnu ľavou zadnou, pre ostatných je táto pozícia trochu náročnejšia. Ľahnite si na zem a prehnite sa do mosta. Stabilitu udržujte pomocou napnutých rúk a nôh. Kľačiaci partner vás môže držať za boky. Precvičíte tak každučký sval v tele. Jednoduchším variantom je polovičný most, teda ruky nechajte položené pozdĺž tela, panvu však majte stále zdvihnutú. Sex je v tejto pozícii príjemný, ale aj fyzicky náročný. Čo ocení vo výsledku vaša postava.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Štyri ingrediencie, ktoré vám neuveriteľne vylepšia sex. Skúste ich ešte dnes?

V stoji

Pri milovaní postojačky by žena mala stáť najlepšie na jednej nohe a druhú mať ovinutú okolo partnera. To si vyžaduje nutnú dávku rovnováhy a ak sa vám nepodarí udržať balans, je pokojne možné, že obaja vybuchnete smiechom. Nenechajte sa odradiť a oprite sa pre začiatok o stenu v spálni či v sprchovom kúte. Ak sa vám to podarí, posilníte nohy a celý stred tela.

Divoká šelma

Dlane či lakte majte opreté o zem, prikrčte sa, partner do vás vstúpi zozadu a potom nadvihnite jednu nohu, ktorú si muž položí na rameno. To isté opakujte s druhou končatinou. Odvážnejší pár môže vyskúšať aj takzvaný idúci fúrik. Ako na to? Žena začne jednoducho chodiť po rukách. Posilníte tým ruky, bruško aj nohy. Fúrik je perfektná pozícia pre partnerov, ktorí majú veľmi rozdielnu výšku. Navyše sa podobá planku. Udržať sa v pozícii je náročné, ale určite sa ju oplatí zaradiť do milostného repertoára. Zapájate totiž svaly prakticky celého tela naraz a to je ako mať intenzívne kardio popri milovaní.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #sexuálne polohy #sexuálna energia #sexuálna fantázia #sexuálna kondícia #sexuálna angažovanosť

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...