„Veci“, ktoré spravia sex dokonalým

Nie je sex ako sex. Bežný sa od toho nezabudnuteľného líši v niekoľkých oblastiach. Možno aj vy ste sa už stretli s niekým, kto vás pomiloval tak, že na to nikdy nezabudnete. Nejde pritom o talent ani o extra nadanie. Ale o spôsob, akým k vám daný partner pristupuje. A je možné spraviť si nezabudnuteľný sex prakticky s každým. A každú noc.

24.01.2023 14:23
sex, lepší sex Foto:
Ak vám dá partner pocítiť, že ste jeho bohyňou, automaticky to pripisuje zimomriavky vzrušenia na vašom tele.
debata

Vášeň

Ak je sex manželská povinnosť, alebo len spôsob na uvoľnenie sexuálnej túžby, nikdy nebude nadštandardný. Musí sa do vašej postele vkradnúť skutočný zápal pre telesné pôžitky, pre uspokojovanie, prežívanie spoločného vzrušenia. No a samozrejme, je potrebná aj vysoká dávka telesnej príťažlivosti. To je práve hnací motor vášne a toho, že sex bude ako z rozprávky.

Snaha uspokojiť partnera

Bežní milenci myslia na svoje potešenie a orgazmus polovičky je akýmsi pridruženým bonusom. Dokonalý milenec sa však zameriava hlavne na to, aby bolo dobre jeho partnerke. A už ten samotný pocit, že mu prináša potešenie ho vzrušuje. Milenci, ktorí sa do vášho života zapíšu veľkými písmenami sú práve tí, ktorí sa nezameriavajú na svoje túžby, ale na tie vaše.

Túžba po tele

Nie je nič krajšie, ako keď cítite, že vás partner doslova hlce. Každý kúsok vášho tela. Nehrané nadšenie s kontaktu nahých tiel dokáže rozvibrovať sex na vysokú frekvenciu. Pretože sex nie je zďaleka len o fyzickom pohybe a trení. Odohráva sa najmä v hlave. Ak preto cítite, že partner po vašom tele túži, priam prahne, sama budete cítiť, že sex bude úplne iný, ako keď mu bude stačiť potichu a potme.

sex, erotika, poprsie Čítajte aj Najlepší sex si užijete, ak..

Obdiv

Každý je rád obdivovaný. Ak vám dá partner pocítiť, že ste jeho bohyňou, automaticky to pripisuje zimomriavky vzrušenia na vašom tele. Obdiv však v tomto prípade nemusí byť len telesný, ale aj tým, že vás zbožňuje takú, aká ste. To z človeka vyžaruje a preto sa vás s láskou dotýka, objavuje a nič na vašom tele mu nie je cudzie. Pozor, na to, aby ste takýto prístup prijali však nemôžete mať z vlastného tela komplexy. Pretože inak ani tú najúprimnejšiu snahu a obdiv neoceníte a dokonalý sex tak nikdy nezažijete naplno.

Sexuálny súlad

Ide hlavne o spoločné nadšenie pre sexuálne praktiky. Nikdy nebudete mať dobrý sex s niekým, kto sa napríklad na sado – maso hry pozerá ako na niečo neprístojné a vy pritom potrebujete byť občas potrestaná, alebo naopak niekoho potrestať. To platí aj o fetiši sexuálnych hračkách a experimentoch. Preto ak sa dohodnete na prístupe k sexu, môžete pred sebou otvoriť aj tajné komnaty a užiť si sex tak dokonalý, ako sa to s človekom na inej vlne nebude dať nikdy ani len ochutnať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obdiv #vášeň #túžba #sexuálny život #sexuálna fantázia #vzájomné uspokojenie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...