Znamenia zverokruhu, ktoré najviac láka drsný sex

S nežnými rečičkami a dotykmi si pri nich vystačíte len pár týždňov, kedy sú zamilovanosť a čaro z nového partnera skutočne najsilnejšie. Pretože sú znamenia, pre ktoré je vanilkový sex značne nudný a ak to má byť milostný scenár na celý život radšej zdvihnú kotvy.

16.01.2023 08:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Všetci dobre vieme, ako je dôležitý intímny život pre stabilitu vzťahu.
debata

Škorpión

Škorpión je v posteli dosť náročným partnerom. Nie, že by bol príliš prelietavý, alebo túžil po sexuálnych extrémoch. Naopak, ak mu partnerka sadne aj v posteli, patrí k najvernejším znameniam. Lenže jemu klasický misionár a nežná predohra nestačia. Je to znamenie, ktoré si potrpí na to, aby to v posteli skutočne iskrilo. Vášňou, zakázanými slovíčkami, rôznymi úlohami aj drsnejšími praktikami. Bez nich sa mu sexuálny diapazón nebude zdať nikdy kompletný.

Vodnár

Nejde ani tak o bolesť. Vodnári dokonca bolesť ako takú neznášajú. Avšak v sexe je to kontrolované stimulovanie nervových zakončení. No a tá jemná bolesť je rovnako spojená aj so vzrušením. Výsledkom teda je, že vodnár považuje túto sexuálnu praktiku za rozšírenie intímnej slasti. No a preto si nechce odoprieť ani svorky, špagáty, či putá a pár sado – maso doplnkov. U vodnára tento smer súvisí aj s tým, že veľmi rád experimentuje a neuspokojí sa len s rovnakými opakovaniami.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Znamenia, ktoré majú sklon mať divoký sexuálny život. Dokážete s nimi držať krok?

Rak

Rodinne založené znamenie, ktoré má však záľubu aj v partnerských „povinnostiach“. Všetci dobre vieme, ako je dôležitý intímny život pre stabilitu vzťahu. Preto je pre raka tento bod rovnako dôležitý, ako napríklad porozumenie v svetonázoroch. Rak je prirodzene aj znamenie, ktoré sa nevrhne len tak na príležitostný sex, alebo si nenájde dominu, ktorá by mu splnila všetky tajné a temné priania. On chce všetko zažívať s podtitulom lásky, to znamená verne a so svojou polovičkou. No pozor, čo sa týka intímnych predstáv, tie sú u neho značne pestré. A niečo tvrdšie k nim tiež rozhodne patrí.

Baran

Ohnivé znamenie, ktoré sexom doslova žije. Pritom ide o znamenie, živočíšne viac menej ukotvené v zemi, ako kdesi hlavou v oblakoch. Preto je pre neho drsnejší sex absolútne prirodzenou súčasťou vzťahu. Samozrejme, že nevytiahne bičík na prvom rande, ani pri prvom milovaní. To samozrejme vie lásku uhrať aj štandardným štýlom. Ale počíta s tým, že ako medzi vami bude opadávať tabu, tak prídu na rad aj techniky, ktoré občas príjemne zaštípu na zadku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bolesť #vášeň #znamenie škorpión #sado-maso #znamenie vodnár #znamenie baran #znamenie rak #erotické hry #putá #sexuálna fantázia #erotické predstavy

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...