Tieto znamenia sú na partnera extrémne naviazané, čas mimo vzťahu mu dopriať nedokážu

Zatiaľ, čo niektorí ľudia sú vo vzťahoch celkom uvoľnení a z času na čas si užívajú aj chvíľku pre seba, iní bývajú extrémne naviazaní na svoju polovičku a odmietajú to zmeniť. Nedokážu stráviť jedinú voľnú minútu bez svojho partnera - ide najmä o tieto znamenia:

10.11.2022 09:00
jeseň, láska, rande, príroda Foto:
Stále spolu?
debata

Vodnár

Vodnár chce parnera vo všetkom podporovať, no vie aj poriadne preháňať. Tieto vodnárove snahy sa partnerovi môžu zdať neprimerané, pociťuje ich ako obmedzovanie a tak začne hľadať svoju stratenú slobodu mimo vzťahu. Vodnár to myslí dobre, pretože má neskutočne veľa lásky na rozdávanie. Žiaľ, neuvedomuje si, že toho môže byť na partnera priveľa.

Herečka Diana Mórová oslavuje narodeniny 18....
Moderátorka Marianna Ďurianová.
+7Speváčka Katka Koščová (narodená v znamení...

Ryby

Ryby sú jedným z najromantic­kejších a najemotívnejších znamení zverokruhu. Svojho partnera milujú z celého srdca a vyžadujú od neho neskutočné množstvo prejavov lásky. Často sa to však môže obrátiť zlým smerom. Ak totiž nemajú dostatok pozornosti, rýchlo začnú byť podozrievaví a radi partnera kontrolujú a to vo všetkých smeroch. Ryby chcú mať všetko pod kontrolou a potom majú tendenciu robiť veci, ktoré nie sú správne, pre partnera sú dokonca obťažujúce.

Speváčka Lucie Vondráčková na tradičnom...
Eva Vejmělková na pražskej premiére komédie...
+7Herečka Sharon Stone na premiére The Tragedy of...

Rak

Rak je tiež jedným zo znamení zverokruhu, ktoré sa zabúdajú starať o seba, vidia sa výlučne ako dvojica. Nie každý však dokáže zvládnuť také množstvo blízkosti, aké vyžaduje rak a preto veľa vzťahov rakovi zlyhá. Aby rak mohol viesť fungujúce partnerstvo, mal by sa naučiť dopriať tomu druhému trochu slobody.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...