Variácie jazdeckej polohy dobré pre sex, vzťah aj telo

Milovanie nemusí prinášať len potešenie z orgazmu. Jazdecká pozícia patrí medzi tie najobľúbenejšie práve pre rozkoš, ktorú ženám poskytuje. No nechceli by ste z nej vyťažiť viac? Jednotlivé variácie totiž vedia poskytnúť omnoho viac pôžitkov, ako len sexuálne vyvrcholenie.

27.10.2022 12:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak budete na partnerovi, skúste sa k nemu priblížiť.
debata (2)

Sex ako fitko

Samotná pozícia hore si vyžaduje od ženy značné fyzické nasadenie. Na druhej strane ho môžete ešte zvýšiť. Pokojne si na partnera nesadnite, ale čupnite s tým, že sa budete z neho dvíhať v malom drepe. Pár minút vám prinesie nielen slasť, ale z dlhodobého hľadiska aj pevnejší zadok a štíhlejšie stehná. Spálite takto omnoho viac kalórií, ktoré sa určite hodia.

Otočte sa chrbtom

V tejto pozícii nejde o to, že by ste nechceli vidieť partnera, ale naopak, môžete tým zvýšiť svoju vlastnú intimitu. Napríklad tým, že vám partner pri tejto pozícii môže stimulovať aj konečník. Výsledkom bude, nielen to, že si užijete viac príjemných pocitov, ale aj fakt, že prekonáte spoločne ostych z dráždenia konečníka. Je to veľmi príjemný spôsob, ako sa odvážiť posunúť sexuálne hry aj o niečo ďalej.

Hra s bradavkami

Ak budete na partnerovi, skúste sa k nemu priblížiť. Tak, aby sa vaše bradavky dotýkali tých jeho. Pri prirážaní sa tak budú trieť o jeho hrudník, čo vám prináša príjemné uspokojenie a dráždenie viacnásobným spôsobom. Navyše si viete pri tejto pozícii hľadieť intenzívnejšie do očí, čo prehĺbi váš vzťah aj intimitu. Budete sa cítiť viac svoji a posilníte tým aj samotný vzťah.

sex, vzťah, intimtiy Čítajte aj Variácie polohy na boku. Jedna z nich dostane každého

Misionár naopak

Tentoraz nebude na vás on, ale vy. Nohy môžete nechať pozdĺž tých jeho a pokojne sa kĺzať sama, alebo nechať partnera, aby prevzal iniciatívu zospodu. Skvelé je, že pri tejto pozícii sa môžete naplno hladiť, stimulovať a láskať. Jazdecká poloha sa tak stane omnoho intímnejšia. A hoci je pomalšia, výhodou je, že klitoris sa pritláča o jeho podbruško a tým bude aj vzrušenie väčšie.

Pokojne ho zviažte

Nie je potrebné sa vždy milovaniu oddávať len v rovine nežnosti. Jazdecká pozícia je vhodná aj na to, aby si partner vyskúšal submisívne postavenie. Pokojne mu môžete dať na ruky putá, alebo ich priviazať o posteľ. Prípadne mu môžete ukotviť aj nohy a spraviť si z neho „sexuálneho otroka“. Takáto sexuálna inovácia vzrušuje stále viac dvojíc. Len sa netreba báť o nej otvorene hovoriť a naplno si ju užiť. Uvidíte, že prekonanie tohto tabu posilní aj váš vzťah, vylepší vám vzrušenie a navyše otvoríte priestor pre ďalšie spoločné experimenty.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vzrušenie #zlepšenie intimity #dominancia #jazdecká poloha #sexuálna poloha

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...