Variácie polohy na boku. Jedna z nich dostane každého

Poloha na boku je veľmi príjemná. A nielen príjemná, ale aj orgazmická, nenáročná a jej variácie umožňujú prežiť naozaj krásnu plejádu orgazmu. Preto je fajn, ak si ľahnete na bok a s partnerom sa začnete tešiť z nových pocitov.

05.09.2022 09:00
sex, vzťah, intimtiy Foto:
Skvelou možnosťou je, ak v klasickej pozícii z boku partner nebude len prirážať odzadu, ale použije aj ruky.
debata

Klasika, len z boku

Ide o polohu takzvanej lyžičky. Je to pozícia lenivá, ale veľmi príjemná a oddychová. Žena si ľahne na bok a partner si k nej priľahne odzadu. Kombinujete tak klasickú polohu na boku s klasikou odzadu. Je to super variant pre tých, ktorí majú radi sex odzadu, ale chcú aj inú alternatívu, ako len na štyroch.

TOP obmena

Skvelou možnosťou je, ak v klasickej pozícii z boku partner nebude len prirážať odzadu, ale použije aj ruky. To znamená, že okrem penisu vo vagíne vás bude dráždiť na intímnom mieste prstami. Pri tejto polohe má partner skvelú možnosť hrať sa vám ako s klitorisom, tak aj bradavkami a tak dokáže súčasne s rytmom súlože, vaše telo doslova rozvibrovať do dokonalej extázy. Toto je variácia, ktorú jednoducho musí milovať každá žena. Pretože orgazmus pri nej vie dosiahnuť skoro tak rýchlo a dobre, ako keď je na koníkovi.

Zboku a predsa hore

Pozícia, pri ktorej stále ležíte na boku, ale partner sa k vám nedostáva zozadu, ale priamo z boku. Výhodou je, že môže pod vami kľačať a prirážať. Pritom vidí vaše telo, čo stimuluje k narastaniu vzrušenia a ďalšou výhodou je, že má ruky opäť voľne. A má ich bližšie k vášmu zadočku. Takže ho môže nimi masírovať, rovnako tak aj chladiť, alebo vyplieskať. Presne podľa gusta a toho, aký sex zbožňujete.

sex, vzťah, intimity Čítajte viac Poloha na koníčka. Ako si ju užiť ešte lepšie?

Obohatenie bozkami

Aj polohu na boku si viete vylepšiť príjemnými, intímnymi bozkami. Môžu byť skutočne horúce, pretože ako je partner vo vás, stačí len obrátiť hlavu a keď sa skloní, doprajete si krásne vášnivé bozky. Intímnejšie sú ešte aj preto, že pri tejto polohe ich čaká málokto a je potrebné, aby ich iniciovala partnerka a to mužovi nesmierne lichotí.

Drsnejšia poloha

Jedna z top možnosti je spraviť si z tejto polohy hru s trošku drsnejším záverom. Pri polohe zboku vás partner priam dokonale vie chytiť pod krk a zahrať tak skutočne drsného mačo samca. Rovnako vás môže potiahnuť za vlasy a užiť si s vami hru, kedy on bude dominantný a vy v pozícii tej, ktorá sa mu podriadi. Je to presne jedna z najobľúbenejších možností, ako si polohu trošku netradične a pikantne vylepšiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #bozkávanie #zlepšenie intimity #sexuálna poloha #BDSM #poloha z boku

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...