Notorickí sťažovatelia! Tieto znamenia zverokruhu nájdu chyby vždy a všade

Niektorým ľuďom sa vyhovieť či ulahodiť nedá. Nech sa ich okolie akokoľvek snaží, nič im nie je dosť dobré, nič neocenia. Naopak, ak ide o hľadanie chýb, okamžite majú čo povedať. Sú notorickí sťažovatelia - týka sa to týchto znamení.

14.09.2022 09:00
žena, zlá nálada, hnev, sťažnosť, mladá žena Foto:
Tak čo je zasa zle?
debata

Panna

Jej perfekcionizmus niekedy dokáže ostatných doslova priviesť k šialenstvu. Na jednej strane ju táto vlastnosť robí obzvlášť zodpovednou a svedomitou. Na druhej strane dokáže ostatných poriadne vystresovať a rozladiť, pretože perfekcionizmus očakáva aj od svojho okolia. Panna jednoducho potrebuje zhodnotiť všetko a všetkých a dokáže byť naozaj kritická, málokto naplní jej očakávania na 100 percent.

ženy, kamarátky, krásna žena, párty Čítajte viac Pevné a trvalé priateľstvo? Pre tieto znamenia ide o náročnú úlohu, sú nastavené inak

Rak

Rak má často tendenciu oddávať sa svojej zlej nálade. Vidno to najmä na jeho večnej podráždenosti – jedlo je príliš slané, hudba prihlučná, počasie zlé, práca strašná… Ak sa rak podvolí prvému negatívnemu pocitu, už ho nezastavíte a každý pokus iných, dostať ho zo špirály negativizmu, je vlastne odsúdený na neúspech.

Speváčka Martina Schindlerová počas večera aj...
Herečka Pamela Anderson na prehliadke Vivienne...
+7Helena Vondráčková podpisuje svoj nový album...

Kozorožec

Ak kozorožec ráno vstane „nesprávnou nohou“, pre svoje okolie sa stáva nočnou morou. Nič nie je dosť dobré a kozorožec to dá hlasno najavo, i keď to nemyslí v zlom. Väčšinou si totiž neuvedomuje, že sa neustále sťažuje, čím znepríjemňuje život iným okolo seba. Treba ho rázne zastaviť a na rovinu mu povedať, že na tejto vlne negativizmu sa s ním „nepoveziete“.

Speváčka Jana Kirschner.
Herečka a podnikateľka Jana Nagyová.
+7Moderátorka Elena Vacvalová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...