Pevné a trvalé priateľstvo? Pre tieto znamenia ide o náročnú úlohu, sú nastavené inak

Dobrí priatelia nepadajú len tak z neba. Kamarátstva treba pestovať, starať sa o ne, vážiť si ich. Nie všetkým je to celkom jasné. Zvlášť tieto tri znamenia majú pri pestovaní trvalých kamarátstiev problém. Tu sú dôvody.

30.08.2022 06:00
ženy, kamarátky, krásna žena, párty Foto:
Koľko máte skutočných priateliek?
debata

Kozorožec

Kozorožec je ambicióznym znamením zverokruhu. Kariérny rebríček je pre neho neustále v hľadáčiku. No práve z tohto dôvodu sa zabúda starať o svoje sociálne kontakty. Jeho myšlienky sa točia zvyčajne okolo kariéry a krokov, vďaka ktorým by mohol postupovať čoraz vyššie. Skôr či neskôr si kozorožec uvedomí, že jeho profesijná cesta nie je jedinou dôležitou cestou v živote. Mal by však na to myslieť skôr, než príde o všetkých skutočných priateľov.

Speváčka Jana Kirschner.
Herečka a podnikateľka Jana Nagyová.
+7Moderátorka Elena Vacvalová.

Strelec

Znamenie milujúce svoju slobodu neustále hľadajúce nové dobrodružstvá. Žiaľ, zabúda na to, že pri večných „zábavkách“ s novými ľuďmi zanecháva svojich „starých“ priateľov. Áno, noví ľudia a nové zážitky sú lákadlom, ktorému strelec nedokáže povedať „nie“. A to je dôvod, prečo mnoho priateľov strelec nemá, skôr sa dá hovoriť o známych, ktorí sa okolo neho točia v nových vlnách. Tí mu však skutočných priateľov nahradiť nedokážu, strelec by mal na to myslieť.

Blíženci

Blíženci občas pôsobia zmätene – milujú ľudí aj spoločnosť, ale často je pre nich ťažké sústrediť sa na skutočných priateľov. Sú neustále v pohybe a stretávajú sa s mnohými ľuďmi, ale tí, ktorí sú v ich živote skutočne dôležití, sú nimi často prehliadaní. Preto si blíženec len ťažko dokáže udržať stály a dlhoročný okruh kamarátov, svoje „skupinky priateľov“ často mení.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...