Lano ako sexuálna pomôcka. Vyšplháte sa s ním k extáze

Poviete si, čo môže byť sexi na povraze. No len čo si ho vezmete do spálne zistíte, kde sa skrýva jeho moc. Navyše ho nemusíte používať len v spálni, aby ste si okorenili „spálňový“ život. Pretože stačí pár metrov lana a intimitu posuniete o poriadne kilometre dopredu.

04.09.2022 12:37
sex, vzťah, intimity Foto:
Výhodou zviazania je, že si okamžite rozdelíte úlohy na toho, kto je večer pánom a kto má submisívnu pozíciu.
debata

Odovzdanie a dôvera

Dva základné pojmy, prečo sa oplatí skúsiť si hry s lanom aj v prípade, že nepatríte k fanúšikom drsného sexu. Pretože zviazať niekoho lanom je v prvom rade o odovzdaní sa, dôvere, istej miere prehĺbenia spoločného prežívania zážitkov. Dôvod je prostý. Lano, ktoré jedného z partnerov zviaže, súčasne vytvorí aj spojenie na duchovnej úrovni. Toto nie je technika, ktorú budú spolu robiť ľudia, ktorí nemajú k sebe blízko. A práve v tom je to čaro. Budete mať k sebe ešte bližšie.

Milostná tvorivosť

Technika zväzovania nie je len o podriadení. Násilí a nebodaj bolesti. Ide aj o istú mieru kreativity. Z nej vychádza japonská technika shibari, ktorá berie pri zväzovaní telo ako objekt na tvorivosť. Výsledkom je, že vďaka povrazu môžete rôzne podviazať nohy, ruky, prsia, pohlavné orgány. No a tým podnietiť nielen kreativitu, ale aj nové pocity. Preto vám lano prinesie úplne iný a pritom vzrušujúci pohľad na ľudské telo. A užijete si tak dvojnásobne.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Sviečky v spálni. Zlepšia vám sexuálny život. Nielen romantikou

Rozdelíte si úlohy

Výhodou zviazania je, že si okamžite rozdelíte úlohy na toho, kto je večer pánom a kto má submisívnu pozíciu. Výhodou je, že vďaka tomu môžete zo seba skutočne dostať svoje najhlbšie pocity. Stačí trochu povrazu a vaše role sú jasne stanovené a nič viac k tomu nepotrebujete. Pre fanúšikov BDSM jednoducho jasná voľba. Nič viac nepotrebujú k tomu, aby im bolo spolu dobre.

Hry nielen pre perverzných

Práve naopak. Desať metrov príjemného bavlneného lana nie je drahá záležitosť a zásadne vám to zlepší sexuálne spolužitie. Lano je do istej miery aj fetiš a každý fetiš vytvára v spálni adekvátne vzrušenie. A preto nový prvok môže podnietiť nové pocity, iskrenie a nárast sexuálnej túžby aj v dlhodobom vzťahu. Kde to už často obohranými trikmi predohry nejde.

Skúsite nepoznané

Už len fakt, že do svojho milostného života angažujete nový prvok znamená, že niečo zmeniť k lepšiemu. A to sa cení. Pritom ide o inováciu, ktorá je stará už stovky rokov. Je to presne ten typ erotickej praktiky, ktorá si našla svoje uplatnenie v mnohých spálňach. A vytrvala stovky rokov. Mnoho vašich priateľov, susedov aj známych má desiatky metrov lana v nočnom stolíku. A možno o tom ani netušíte. Sú úplne normálni, len ich sex je o niečo bohatší. Tak prečo to neskúsiť na vlastnom tele. Doslovne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kreativita #lano #tvorivosť #sexuálna praktika #zlepšenie intimity #BDSM #sexuálna fantázia

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...