Sviečky v spálni. Zlepšia vám sexuálny život. Nielen romantikou

Máte doma stojan a sviečky? Tak ich nenechajte iba stáť na parapete, ale využite ich na obohatenie sexuálneho života. A nemyslíme len na teplé svetlo plameňa, ktoré je dokonale určené pre romantické chvíle. Sviečky dokážu milostný život obohatiť na viacero spôsobov.

12.07.2022 05:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ak si zaobstaráte sviečky z včelieho vosku, môžete ich použiť aj na viac ako len na svietenie.
debata

Sviečky namiesto lampy

Ak ste si doteraz ako kulisu k milovaniu rozžiarili aspoň malú lampičku, tak ju zhasnite a zaobstarajte si aspoň pár sviečok. Vaše telá v nahote budú úplne iné. Omnoho viac vzrušujúcejšie. Tiene v spálni sa zmenia a všetko bude omnoho vzrušujúcejšie. Stačí vyskúšať a milovanie nadobudne iné grády. A to ste ešte len v začiatkoch.

Na dráždenie

Ak si zaobstaráte sviečky z včelieho vosku, môžete ich použiť aj na viac ako len na svietenie. Napríklad jemnú masáž tela. Vosk sa bude príjemne topiť a krásne voňať. Bude teplý na pokožke a vy sa môžete masírovať podobne, ako masážnym valčekom, akurát prírodnejšie a vzrušujúcejšie. Príjemná medová vôňa môže spôsobiť ako afrodiziakum a zrazu máte príjemný zážitok, ktorý ste možno ani nečakali.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Poznáte výhody sex polohy na boku? Skúste a uchváti vás

Intimita je aj o zmene

Sviečku môžete koniec koncov použiť aj na stimuláciu intímnych miest. Nie nadarmo má tvar penisu. Aj v tomto prípade je však dobré staviť viac na sviečky z prírodného vosku alebo tie všelie. Nový pocit na vašom pohlaví okamžite nabudí vaše nervové zakončenia. Vyskúšajte hry spoločne a budete nadšení.

Na drsnejšie experimenty

Hry s voskom patria do šlabikára BDSM praktík. Chcete aj vy trochu experimentovať s drsnejšími praktikami, ale nie ste si istý, ako začať? Netrúfate si na výprask alebo nadávky? Vosk môže byť v tomto prípade vašou dokonalou cestou do raja. A výsledok? Pohráte sa, a odnesiete si nové zážitky. Stačí ak zapálite sviečku a necháte vosk stekať na nahé telo. Môžete začať tým, že ho necháte chvíľku ochladiť a necháte ho stekať po tele sviečky. Alebo trochu pritvrdiť, sviečku nakloniť a nakvapkať roztopené kvapky priamo na telo. Mnoho párov táto praktika extrémne vzrušuje. Ak toto bude vaša cesta, môžete sa vybrať aj na drsnejšie skúsenosti napríklad pomocou vosku na intímne partie či bradavky. Možnostiam sa medze nekladú. Sviečka vám ich ponúka hneď niekoľko.

VIDEO: Čo by sa stalo, ak by neexistoval orgazmus?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dráždenie #sviečky #intímna atmosféra #intímna masáž #včelí vosk #mall.tv

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...