Diskusie milujú, vždy sa vidia ako víťazi! Platí to pre tieto znamenia

Zatiaľ, čo niektoré znamenia zverokruhu robia všetko pre to, aby sa diskusiám či výmenám názorov vyhli, iné to cítia presne opačne.

02.05.2022 06:00
ľudia, skupina, hádka, rozhovor Foto:
Ktože sa to tak rád háda?
debata

Neboja sa povedať svoj názor a v prípade potreby si všetko vydiskutujú do posledného detailu. Zvlášť tieto tri znamenia diskutujú a diskutujú…

Lev

Lev je hrdý tvor a keď dostane nejakú otázku, okamžite začína diskusiu, nie zdvorilostnú konverzáciu. Ak sa mu zdá, že ťahá za kratší koniec, začína argumentačnú ofenzívu a nevzdá sa, kým nebude všetko prediskutované do posledného detailu a on bude spokojný, ako dobre obstálo v diskusii jeho ego.

Blíženci

Zo všetkých znamení zverokruhu majú blíženci najväčšiu schopnosť komunikovať a to je obzvlášť viditeľné, keď príde na rozdielne názory zúčastnených. Jednoducho prijať rozdielne vyhlásenie svojho kolegu? To pre blíženca neprichádza do úvahy. Blíženec vyžaduje dlhé diskusie, dokonca nimi často svoje okolie doslova otrávi. Rieši aj naozaj nezvyčajné veci, je presvedčený, že jeho názor je vždy ten najlepší.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Škorpión

Škorpióni sú zvyčajne rezervovanejší ľudia. Keď sa však toto znamenie cíti ohrozené alebo sa bojí prehry, ich postoj začne byť až agresívny. V diskusiách škorpióna len tak niečo nezastaví a pokračuje v hádke, kým sa vo svojej pozícii opäť nebude cítiť bezpečne.

Emma Stone.
Herečka Winona Ryder na zábere z roku 2017 na...
+7Anne Hathaway.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #diskusia #znamenie zverokruhu

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...