Najčastejšie dôvody, pre ktoré ženy nemajú orgazmus. No dajú sa odstrániť

Už nemusíte predstierať a klamať partnerovi v najintímnejšej chvíli. Môžete si sex a jeho finále užiť vo veľkom štýle. Možno dnes ani neviete, ako blízko ste k prežívaniu orgazmu s partnerom, hoci doteraz ste ho možno dosiahli zriedka. Každá žena je uspôsobená na vyvrcholenie. Už len odstrániť bariéry na ceste za ním.

03.04.2022 13:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Vezmite ho za ruku, pošepnite mu čo máte rada.
debata

Nedostatok uvoľnenia

Stres, zodpovednosť a predpojatosť, že to opäť bude orgazmické fiasko vás už dopredu pripraví o radosť zo sexu. Sexuologička Sarah Melancon upozorňuje, že stresový faktor a zodpovednosť za uspokojenie partnerky a dobrý sex je napríklad častý dôvod zlyhania erekcie aj u mladších mužov. Pri žene sa práve táto zodpovednosť prejaví neschopnosťou dosiahnuť orgazmus. Preto zabudnite na to, či ste pre neho dosť dobrá, vzrušujúca, či mu je s vami dobre. Aj na snahy o orgazmus. Jednoducho zabudnite na všetko a užívajte si vzájomné pocity. Uvidíte, že sa takto dopracujete k omnoho príjemnejšiemu koncu, na aký ste bežne zvyknutá.

Ste príliš ticho

Sarah Melancon upozorňuje ženy, že čakať na dokonalého milenca je vec, ktorá sa nemusí podariť za celý život. Navyše ak partnerovi orgazmus predstierate, nemá dôvod si myslieť, že je niečo zlé. Buďte úprimná. Ku komu máte byť predsa viac ako k tomu, s kým sa milujete? Veďte ho. Vezmite ho za ruku, pošepnite mu čo máte rada. Možno pomôže aj zopakovať. Veď sama viete, že muž si niekedy neosvojí všetko na prvý raz.

milovanie, vzťah, intimity Čítajte aj Príručka dokonalej milenky. Skúšali ste už v posteli toto?

Nepoznáte samú seba

Ako môže poznať vaše telo niekto iný, ak ho nepoznáte sama? Preto Sarah Melancon, radí začať skúmať samú seba bez predsudkov a ostychu. Pokojne preskúmajte svoje telo, jeho limity a túžby. Pretože možno partner ide na vás z nesprávneho uhla. Nie všetko je len fyzické. Skúmajte, čo vás vzrušuje. Aké máte predstavy a potom ich pomaly zrealizujte aj na poli spálne. Pomôže vám to k uspokojeniu.

Bojíte sa uvoľniť

Sarah Melancon sa často stretla so ženami, ktoré mali jednoducho ostych dokonale sa uvoľniť a prežiť divoký orgazmus. Mali zábranu, že ich partner uvidí, ako strácajú kontrolu nad sebou, ako prežívajú extázu. Často je presne to zábrana, ktorá ich v poslednej sekunde pred vyvrcholením akosi zmrazí a ony nedosiahnu uspokojenie. Zatvorte oči a užite si to. Úplne zabudnite na to, že nie ste sama. Muž na vás nebude pozerať cez prsty, ak sa uvoľníte. Skôr vtedy ak príde na to, že mu o orgazme klamete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #uvoľnenie #orgazmus #vyvrcholenie #sexuálne fantázie #intímnosť #spoločný orgazmus

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...