Veční nešťastníci! Ale tieto znamenia zverokruhu si za to môžu samé

Aj vy zrejme poznáte takých ľudí - stále na čosi frflú, sú večne nespokojní a ak ich aj niečo poteší, vždy príde "pohroma", ktorá im nedovolí tešiť dlhodobo.

11.03.2022 13:00
žena, názor, hnev, smútok, dievča Foto:
Večne zle naladená, večne nespokojná a nešťastná?
debata

Zvlášť tieto tri znamenia sa vyznačujú stálou nespokojnosťou, nech sa deje čokoľvek. Sú to jednoducho „nešťastníci“, ktorí vidia život vždy v tých horších farbách.

Váhy

Váhy sú obzvlášť pokojné znamenia zverokruhu, ktoré neustále túži po harmónii. Problémy neriešia, pretože neznášajú konflikty, dusia ich v sebe, čo im na nálade nepridáva. Práve ich strach z hádok či nedorozumení má na svedomí, že sa často v živote vydávajú zlou cestou, čo z nich robí večne nespokojných ľudí.

plač, nárek, plačúca žena Čítajte viac 3 znamenia, ktoré drasticky sabotujú vlastné vzťahy

Škorpión

Trocha nadnesene by sa dalo povedať, že škorpión je spokojný len vtedy, ak je nespokojný. Toto znamenie je predurčené k tomu, aby mnohé veci videlo pesimisticky. Iste, v skutočnosti to nie je až také zlé. Škorpión si však život ničí svojou podozrievavou povahou. V podstate verí, že to s ním každý myslí zle. Má príliš vysoké nároky na svojich partnerov, kolegov, priateľov, rodinu. Ak tieto požiadavky nie sú splnené, zostáva sklamaný. A nešťastný.

Emma Stone.
Herečka Winona Ryder na zábere z roku 2017 na...
+7Anne Hathaway.

Kozorožec

Ľudia narodení v tomto znamení sú pracovití, spoľahliví a predvídateľní. Sú tu nonstop pre svojich blížnych a často zabúdajú na seba. Toto znamenie zverokruhu je preto často prepracované, pretože zo strachu, že by kozorožci niekoho sklamali, nedokážu hovoriť „nie“. Svoje túžby tak kozorožec odkladá na neskôr, čo ho, celkom prirodzene, oberá o pocit spokojnosti či šťastia.

Speváčka Jana Kirschner.
Herečka a podnikateľka Jana Nagyová.
+7Moderátorka Elena Vacvalová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenia zverokruhu

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...