Najvernejšie znamenia zverokruhu. U týchto hrozí nevera najmenej

Vernosť je jedna z najdôležitejších vecí vo vzťahu. Pritom prehrešky voči nej sú na dennom poriadku. Sú znamenia, ktoré vnímajú monogamiu ako obmedzenie a našťastie aj také, ktoré ju majú ako životnú prioritu. Ak chcete svoju lásku práve z toho druhého tábora, je dobré spýtať sa aj na dátum narodenia.

07.02.2022 06:58
láska, vzťah, dôvera, vernosť Foto:
Prekvapenie, ale škorpión je síce najvášnivejšie znamenie zverokruhu, ale rovnako tak je to aj znamenie najvernejšie.
debata (1)

Rak

Znamenie, pre ktoré je rodina životný základ. Vzťahy sú pre neho to najdôležitejšie a tak určite nebude riskovať rodinné zázemie, kvôli dvom pekným nohám v krátkej sukni. U raka máte istotu, že ak sa zamiluje, tak rozhodne úlety nie sú to, čo bude vyhľadávať. Práve naopak. Do dlhodobého vzťahu vie veľa investovať.

Škorpión

Prekvapenie, ale škorpión je síce najvášnivejšie znamenie zverokruhu, ale rovnako tak je to aj znamenie najvernejšie. Miluje flirt, zábavu, sex, ale ak sa usadí, nájde lásku svojho života, tak je jedným z najvernejších a súčasne najvášnivejších mužov. To je pre partnerku veľká devíza. Nakoľko vo vzťahu bude ako uspokojená, tak aj pokojná.

Video
VIDEO: Čo spôsobí nevera vo vzťahu? A dá sa odpustiť? Zhovárali sme sa so psychologičkou Lenkou Rušarovou v relácii Ide o nás.

Kozorožec

Záväzky berie veľmi vážne. Rozhodne sa vám teda nestane, že partner kozorožec bude brať vzťah na ľahkú váhu a bude riskovať city polovičky kvôli aférke. Chce si založiť rodinu, vybudovať dobrý základ pre výchovu detí, no a k tomu rozhodne nepatrí ľahkovážne správanie ani podvádzanie. Ak chcete chlapa, ktorý vás neopustí, kozorožec je jednoducho stávka na rodinu.

Panna

Ide o veľmi praktické aj pragmatické znamenie zverokruhu. Im ani tak nejde o vernosť a city, ale skôr o poníženie, ak by ich prichytili pri nevere. Neklamú, nepodvádzajú, nesnažia sa vyhovárať, pretože jednoducho nevedia klamať. Preto sa držia zásady, že je lepšie s pravdou von, ako zahýbať. Preto ak panny budú chcieť zo vzťahu, radšej to povedia rovno, ako by mali byť označení za ľudí, ktorí podvádzajú.

Speváčka Jana Kirschner.
Herečka a podnikateľka Jana Nagyová.
+7Moderátorka Elena Vacvalová.

Býk

Majú problémy so žiarlivosťou a teda oni sú skôr tí, ktorí budú podozrievať svoju polovičku z nevery. Život so žiarlivým partnerom určite nie je žiadna výhra, ale býk ju vie udržať na uzde. Ak mu nedávate zámienky. Súčasne patrí k vernejšej polovičke zverokruhu, pretože nechce byť práve sám objektom žiarlivosti.

láska, vzťah, zamilovať sa Čítajte aj Tieto páry zverokruhu sú predurčené byť spolu navždy! Lev a strelec je jedným z nich, čo ďalšie?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #žiarlivosť #panna #škorpión #býk #kozorožec #podvádzanie #vernosť #rak

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....