Čo na chlapa zaberie na prvom rande. Tipy, ktoré trafia do čierneho

Každému mužovi sa páčia iné ženy aj odlišné správanie. A pritom v mnohých prípadoch ich viete zaujať spoločným postupom. Ak máte pred sebou muža, o ktorom snívate, a chcete pokročiť viac ako len na kus rečí na káve, existujú metódy, ktoré ho prinútia stretnúť sa s vami opätovne.

17.10.2021 10:00
chuť, víno, gastronómia, reštaurácia, rande Foto:
Je dôležité muža zaujať nielen výstrihom, ale hlavne správaním.
debata (4)

Ostaňte tajomná

Ak mu vyrozprávate celý svoj život už počas prvého večera, verte, že nebude mať chuť stretnúť sa opakovane. Hrozí, že by si vypočul niečo podobné, rovnaké, alebo rozšírené vydanie. Naopak, ak u muža vyvoláte istú zvedavosť, veľmi rád si od vás vypýta číslo telefónu, bude vás chcieť vidieť znovu a navyše budete pôsobiť omnoho atraktívnejšie ako žena, ktorej sa ústa, pri rozprávaní o jej živote, jednoducho nezatvoria.

Ukážte svoje prednosti, ale nesnažte sa maskovať

Mnoho žien pristupuje k sebe príliš kriticky a namiesto pozitív sa snažia len zakrývať negatíva. Výsledkom potom je, že na rande prichádzajú s nemastným – neslaným, výrazom. Nevedia zaujať, pretože akoby nemali čím. Lenže na mužov platí opak. Vedia, že nikto nie je dokonalý a na negatíva sa neupriamujú. Avšak omnoho radšej majú, ak máte pozitívne telesné alebo duševné vlastnosti, ktoré ukážete. Nesnažte sa teda tváriť nenápadne, ale prejavte sa najlepšom svetle. Pretože len to zatieni aj negatíva.

podnikanie, žena, práca, úsmev, home office Čítajte aj Balí vás, alebo chce byť len milý? Ako rozlíšiť zamilovanosť od slušnosti?

Veďte rozhovor

Je dôležité muža zaujať nielen výstrihom, ale hlavne správaním. Pretože ak s vami už pije kávu na rande, je viac ako isté, že telesne ste mu sadli do predstáv o zaujímavej žene. Preto je potrebné spraviť dojem rozhovorom. Ideálna je rovnocenná komunikácia, v ktorej aj vy rozprávate a dávate priestor aj polovičke. Rozhovor na rande neznamená, že máte súpera prečísliť. Ani nejde o víťazstvo v slovnom súboji. Na muža spraví najlepší dojem, ak bude mať pocit, že s vami v rozhovore uhral remízu.

Vytvorte spoločné predstavy

Nie je to zložité. Stačí muža len počúvať a pomaly so záverom rande zvrtnúť tému na veci, ktoré zaujímajú jeho. Napríklad, že by ste ho chceli vidieť pri plnení jeho snov, alebo si nájsť to, čo zaujalo aj vás a ponúknuť, že niektoré veci môžete absolvovať spoločne. To je jednoznačne istota, ktorej neodolá. A vy máte ďalšie rande v rukáve.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #atraktivita #rozhovor s mužom #druhé rande #príťažlivosť #spoločné aktivity

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...