Balí vás, alebo chce byť len milý? Ako rozlíšiť zamilovanosť od slušnosti?

Páči sa vám a vy máte pocit, že ani vy jemu nie ste ľahostajná. No nechcete vyložiť na stôl karty skôr, ako si nebudete istá, že máte dobre rozohranú partiu. Nový kamarát, kolega, známy je k vám milší ako k ostatným. Sú znaky, ktorými muži inteligentne vedia naznačiť, že k vám nepociťujú len sympatie ale aj niečo viac.

13.10.2021 11:00
podnikanie, žena, práca, úsmev, home office Foto:
Ak si s kolegom zrazu večer vymieňate správy, je to jasný smer, ktorý naznačuje viac ako kamarátstvo.
debata

Usmieva sa

Jeho úsmev je príjemný a ovlažujúci. Ako sa tvári, keď prídete do spoločnosti vy a keď iná kolegyňa. Víta vás úsmevom, ktorý je spojený s dlhším pohľadom? Tak v takom prípade to nie je náhoda, že sa vám páči, pretože sa mu rozhodne páčite aj vy.

Správy, ktoré by ste inak nepísali

Žijeme v ére komunikácie na diaľku. A tá značne pomáha identifikovať aj vyššiu mieru náklonnosti. Ak si s kolegom zrazu večer vymieňate správy, ktoré nesúvisia s náplňou práce, ale obaja sa smejete s očami upretými na displej mobilu, je to jasný smer, ktorý naznačuje viac ako kamarátstvo. So známym ani priemerným kamarátom nebudete tráviť desiatky správ pred spaním. Je to poznávacie znamenie náklonnosti aj keď sa možno len doberáte.

manželia, láska, objatie, radosť Čítajte aj 3 roviny, v ktorých sa musia zaľúbenci zhodovať! Ak chcú tvoriť šťastný pár

Hry z nenápadnej lásky

Muž, ktorý chce žene vyznať lásku možno v skrytosti, na pracovisku, kde to už nie je celkom jasné, si nechce spáliť srdce odmietnutím. No rád s vami trávi čas. Len vám sa ponúkne, že s vami pôjde zobrať obed, niečo s vami zanesie do mesta, vybaví, pôjde na služobku. Je rád, ak môže byť vo vašej prítomnosti a vyberá si dôvody aby v nej mohol byť čo najdlhšie.

Zmení sa mu hlas

Je to veľmi zaujímavé, ale láska sa dá počuť. Výskumy ukazujú, že muži majú pri žene, ktorá sa im páči o niečo jemnejší hlas. Skúste sa teda započúvať, ako hovorí s vami a ako komunikuje s okolím. Ak v jeho hlase zacítite zjemnenie, tak aj pri bežnej konverzácii bez láskyplných vyznaní viete identifikovať, že v jeho srdci už máte miesto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťahy #náklonnosť #zamilovanie #chatovanie #úsmevy #spoločenské aktivity

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...