Čo vám o mužovi povedia jeho ruky? Naučte sa z nich čítať?

Na to, aby ste odhadli muža, nepotrebujete veľké veštecké schopnosti. Stačí sa mu pozrieť na ruky. Netreba za tým hľadať žiadnu mágiu, iba štipku psychológie a pozorovacieho talentu. Expertka na vzťahy Cynthia Clark totiž radí, čo si na mužských rukách všímať a čo o ňom prezrádzajú vo vzťahu k láske, partnerstvu a životu.

07.05.2021 09:00
muž, rozmýšľanie Foto:
Jemnosť mužskej ruky je dôležitá.
debata (2)

Muž bez mužnosti

Podanie ruky o človeku veľa naznačí. Preto sa nenechajte na prvom rande iba objať, ale stavte aj na podanie ruky. Ak vám ju niekto vloží do dlane prakticky bez života, máte dočinenia so submisívnym partnerom. Je teda na vás, či takého chcete do života, alebo by ste radšej prijali energického vizionára, ktorého stisk ruky je pevný a rozhodný.

Ako jemná je jeho ruka?

Jemnosť mužskej ruky je dôležitá. Pretože nejde len o podanie ruky, ale aj o každodenné hladkanie. A navyše, štruktúra pokožky často podľa Cynthia Clark vypovedá aj o mužskom vnútornom nastavení. Muži s jemnými rukami sú považovaní za najcitlivejších. Budú s vami radi zdieľať city. Drsná ruka je viac o uzatvorenom mužovi. Zmiešaná obvykle znamená jemné srdce s dušou športovca a bojovníka. Citlivého muža, ktorý sa však v prípade potreby za vás postaví.

partneri, úsmev, manželia Čítajte aj Vzťah predurčený na úspech? Tieto kvality musí mať od začiatku

Dôležité sú nechty

Vedia vám povedať nielen to, či partner napríklad fajčí, ale aj to, aký má vzťah k poriadku. Ak sa muž stará o svoju manikúru, máte omnoho vyššiu šancu, že v čistote drží aj svoj domov a má rád poriadok. Ak mu aj na rande uvidíte špinu za nechtami, tak očakávajte, že s jeho vzťahom k poriadku a starostlivosti o telo to bude komplikovanejšie.

Čo s rukami robí

Vie ich ovládať? Jeho pohyby sú plynulé a kontrolované, alebo si všímate skôr tras, nervózne prepletanie prstov, žmolenie dlaní? Prvá skupina mužov bude skôr na strane pohody a spokojnosti. Druhú skupinu mužov možno zaradiť k cholerikom, ktorí síce vedia buchnúť po stole, ale život s nimi môže pripomínať od talianskej domácnosti cez vojnové pole prakticky všetko.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pekné nechty #pekné ruky #starostlivosť o ruky #čistota #podanie ruky #čisté ruky #mužské ruky

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...