Tipy k orálnemu sexu. Takto dosiahnete majstrovstvo

Orálny sex už dávno nie je tabu. No príručky, ako ho dokonale ovládnuť, by ste v kníhkupectvách hľadali márne. Ostáva len skúšať, alebo staviť na osvedčené recepty, ktoré potešia každého chlapa. Bez rozdielu veku aj sexuálnych preferencií.

21.04.2021 15:00
orálny sex, spermie, ejakulát Foto:
Nezáleží na tom, aký má partner veľký penis.
debata (10)

Skúste to nežne, ale…

Neha je pri hre s mužským penisom kľúčová veličina. Avšak je tu ešte niečo, čím muža viete potešiť a tým je štipka pikantného prístupu. To v praxi znamená, občas pri orálnom sexe skúsiť stisk zubami alebo pred vyvrcholením malé štipnutie v oblasti semenníkov. Verte či nie, partner vám na konci povie, že to bolo to najlepšie, čo zažil.

Nejde o hĺbku, ale efekt

Nezáleží na tom, aký má partner veľký penis, ani na tom, ako vy máte hlboké ústa. Techniku hlbokého hrdla žiadny muž neodmietne, ale kľúč k orálnemu majstrovstvu je niekde inde. V podtlaku. Podtlak, ktorý dokážete ústami vytvoriť je omnoho silnejší zážitok, ako len mechanické zasunutie do hrdla, hoci poriadne hlboko. Tento trik môžete pritom zúročiť aj v prípade, ak máte menšie ústa.

Pomôžte si láskaním

Orálny sex môže byť mechanický, alebo ako krásna intímna poézia dvoch tiel. Asi vám je dopredu jasné, ktorú cestu si muž vyberie. Rozdiel je v prístupe. Mechanický sex je strojový pohyb. Avšak prstami a jazykom viete pripraviť partnerovi skutočne božské pocity. Masáž jazykom po uzdičke bude pre neho krásnym zážitkom. Rovnako masáž celého penisu perami. Môžete využívať celý priestor intímnej zóny a pokojne operovať všetkými časťami úst. Bude žiariť spokojnosťou.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Sex pozície, ktoré muži absolútne milujú

Neklamte, ale nenechajte to len na ústa

Orálny sex môžete doplniť aj prácou rukami. Rozhodne sa neoplatí techniku zakryť do jemnej masturbácie. No ako doplnok k práci perami sú ruky skutočne skvelé. Môžete nimi partnera hladiť, masírovať, stimulovať. A to nielen v intímnej oblasti, ale napríklad aj pri prostate, na zadku, stehnách, alebo nohách. Je to cesta, ktorá každému chlapovi spraví skutočne dobre.

Potešte samú seba

Aj pri orálnom sexe platí zásada, že všetko je krásne dvojnásobne, ak sa vám to páči obom. Čo to znamená pri orálnom sexe? Ak sa skutočne budete zaujímať o to, aby partnerovi bolo krásne, rozkošne a aby ho orálny sex bavil, tá radosť z vás bude priam sálať. Presne to je tá energia, ktorá aj partnerovi spríjemní celý spoločný zážitok. Spýtajte sa partnera, kamaráta, známeho aj neznámeho. Každý vám potvrdí, že technika je vždy len doplnkom. Základom je nadšenie a radosť z praktiky.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #neha #orálny sex #láskanie #zlepšenie intimity #erotická masáž #hladkanie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...