Vždy si zaželajte dobrú noc! Aj to je spôsob, ako posilňovať váš vzťah

Hoci sa hovorí, že komunikácia je pre dobrý vzťah nevyhnutná, existujú aj ďalšie spôsoby, ako vzťah prehlbovať.

11.03.2021 07:00
sex, pár, erekcia, erektilná disfunkcia,... Foto:
Dobrú noc, drahý...
debata

Vždy si zaželajte dobrú noc

Máte veľa práce, ste podráždení, pohádaní či na opačnom konci sveta? Bez ohľadu na čokoľvek sa vždy snažte ísť do postele s dobrým pocitom, čo sa vášho partnera týka. To znamená, nikdy si neľahnite bez toho, aby ste si navzájom zaželali dobrú noc a ak je to možné, dali si bozk. Tým si navzájom vyjadríte, že napriek všetkým ťažkostiam máte jeden v druhom oporu a stále sa milujete. Vaše sny sa tak môžu točiť okolo vašej lásky a nie starostí, ktoré vás občas prevalcujú.

Ak trávite spoločný čas, nepozerajte do mobilov

Snažte sa pravidelne plánovať si čas vyhradený výlučne pre vás dvoch. Dôležité je, aby vás nerozptyľovala televízia, sociálne médiá alebo mobilné telefóny. Na chvíľu sa vykašlite na moderné technológie e užívajte si čas, ktorý ste si dopriali. Stále nemusíte byť k dispozícii priateľom, rodine ani kolegom – potom sa môže stať, že váš vzťah sa týmto spôsobom dostane na vedľajšiu koľaj, čo bude následne viesť k frustrácii a nespokojnosti.

Často sa pozerajte do očí

Štúdie preukázali, že vzájomný „pohľad do očí“ môže znížiť naše obranné postoje. Očný kontakt posilňuje puto medzi matkou a jej dieťaťom. Ale inak tomu nie je ani vo vzťahu dvoch dospelých ľudí. Očný kontakt posilňuje intimitu a prepojenie. Vychutnajte si ten intenzívny okamih, kedy viete, že ste na svete "len vy dvaja“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #spánok #harmónia

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...