Nech sa vám splní, čo si želáte! Astrologička radí ako: Obráťte sa k Mesiacu

Niekto by si želal čarovný prsteň, iný možno džina vo fľaši. Plnenie prianí však nemusí byť len ako v rozprávkach. O našich túžbach môže rozhodovať aj energia a vesmír. Tvrdí to aspoň známa astrologička.

13.03.2021 07:00
ASTRONÓMIA: Èiastoèné zatmenie mesiaca Foto: ,
Sila mesiaca môže
debata

Japonská rodáčka Keiko, ktorá spolupracuje s britským Daily Mail, nedávno pre portál denníka hovorila o tom, že pri mnohých našich túžbach a prianiach sme vlastnými pánmi. Pomôcť nám však môže aj vesmír a predovšetkým Mesiac. Práve tento sprievodca nocou je podľa astrologičky mocným mediátorom a dokáže naše často nevyslovené túžby „sprostredkovať“ vesmíru, ktorého energia nám môže pomôcť s ich plnením.

Ako píše britský Daily Mail, teória je jednoduchá. „Napíšte svoje želanie na kus papiera, prečítajte ho nahlas, predstavte si moment, keď sa naplní a potom požiadajte Mesiac, aby sa skutočne toto prianie stalo naplnilo,“ píše denník. Prirovnáva tento proces k akémusi novoročnému predsavzatiu. Akurát, že namiesto spoliehania sa len na vlastnú pevnú vôľu, sa v tomto prípade odovzdáte do rúk vesmírnej energii.

Podľa celebritnej astrologičky Keiko platí niekoľko pravidiel. Jedným z najdôležitejších je správne načasovanie. Želať si máme v období novu alebo splnu, odborníčka na hviezdy tvrdí, že ideálne je využiť oba termíny v rámci mesačného cyklu. Vo fáze mesačného novu svoje želanie vyslovíte a podstúpite uvedený rituál, v čase splnu Mesiaca by ste sa mali poďakovať vesmíru za jeho energiu a pomoc. A to aj v prípade, že sa želanie nesplnilo.

Ako upozorňuje Keiko, ktorá je tiež autorkou knihy Power wish (Sila želania), veľmi dôležitá je aj voľba slov. Namiesto toho, aby sme používali slová ako „chcem, potrebujem, želám si“ je podľa nej vhodnejšie využiť spojenie „mám v úmysle…“.

Pri využívaní vesmírnej a mesačnej energie je podľa astrologičky tiež dobré poznať jednotlivé znamenia, ich význam či kľúčové hodnoty, ktoré často reprezentujú. Ako príklad uvádza najbližší mesačný nov. Ten pripadá na 13. marca, pričom bude pod vplyvom znamenia Ryby, ktoré sa sústreďujú na odpúšťanie, procesy uzdravenia. Aj preto je dobré želať si niečo práve v tejto oblasti.

V apríli sa pod vplyvom Barana dostáva ku slovu nový začiatok, rýchlosť v jednaní, vo vývoji. Preto je dobré želania koncipovať práve v duchu týchto „okruhov“. Odborníčka upozorňuje, že napríklad na hľadanie lásky a partnera je najvhodnejší mesiac október. Radí, že niekedy je lepšie so želaním počkať.

Či už podobné rituály beriete vážne alebo nie, sila pozitívneho myslenia a želaní môže priniesť do vášho života zmeny. A to možno aj bez prihovárania sa Mesiacu v splne. Nebojte sa rozmýšľať a hovoriť o svojich túžbach. Dbajte však na to, aby mali pozitívny základ a neboli v prospech len vás, ale aj ľudí okolo. Možno budete prekvapení, koľko z nich sa priblíži neskôr naplneniu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #energia #vesmír #mesiac #sila #astrológia #spln #horoskop #želanie

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...