Je s vami spokojný v posteli? Všímajte si tieto znaky

Na niektoré veci sa nepýta, no dajú sa vcelku ľahko vyčítať. Ak je muž so sexom spokojný, správa sa úplne inak, ako keď mu v posteli dôležité veci chýbajú. Ak chcete nazrieť do intimity mužskej duše, zistite, ako sa spokojnosť, či nespokojnosť odrazia na jeho správaní.

03.03.2021 15:00
sex, vzťah, intimity, milovanie Foto:
Rád vás pokúša, hladká, iba tak vám pohladí zadoček.
debata

Má oči len pre vás

Muž ani po zásnubách a svadbe nestratí zrak, no ak aj pozrie na inú ženu, oči mu v konečnom dôsledku ostanú iba pre vás. Milostný život nie je vo vzťahu to najdôležitejšie, ale rozhodne je jedným zo základných pilierov stabilného vzťahu. Ak je muž s milostným životom spokojný od lásky, nehy až po splnenie tajných želaní, rozhodne nemá snahu hľadať šťastie pri inej sukni. To sa samozrejme prejavuje aj v tom, že hoci zrakom vníma okolie, oči má a bude mať iba pre vás. Každá žena spozná ten rozdiel.

Snaží sa o vaše blaho

Ak je spokojný, chce, aby ste boli spokojná aj vy. To znamená, že milovanie nezapadne do mesačného stereotypu, v rámci ktorého sa staráte len o uspokojenie živočíšnych túžob, ale je v tom stále kopa lásky, radosti a nadšenia. Navyše partner sa snaží, aby ste boli spokojná aj vy- Pretože vie, že ak je dobre vám, bude aj jemu. A túto symbiózu sám buduje. Nečaká na to, čo mu poviete, aktívne sa pýta a kombinuje aktivity tak, aby viedli k vášmu dokonalému uspokojeniu.

Milovanie je pre neho hra

Rád vás pokúša, hladká, iba tak vám pohladí zadoček. A to napriek tomu, že už ste spolu nejaký ten piatok. Ide o znak toho, že sex s vami ho uspokojuje a nepotrebuje mať zajačie úmysly, ani sa vyhovárať na to, že má iné plány na večer. Partner, ktorého stále priťahujete, je hravý ako tínedžer aj vo vyššom veku. A to je aj značne milé, alebo nie?

Túži po vás stále viac

Neexistuje žiadne pravidlo, že sexuálny život musí postupom času oslabovať. To platí iba v prípade, ak v ňom niečo škrípe. Preto je práve dlhoročné nadšenie z milovania znakom, že je všetko v poriadku. Ak má partner neustále viac a viac dôvodov, aby trávil čas inými aktivitami ako milostnými, je veľká pravdepodobnosť, že je čo zlepšovať. Niekedy stačí aj malá erotická inovácia a sex môže byť intenzívnejší ako po zoznámení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #Intimita #sexuálny život #dlhodobý vzťah #erotické hry #sexuálny stereotyp

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...