Tieto znamenia nariekajú a nariekajú... Aj keď ide o maličkosti

Niektorí ľudia sú citliví viac, iní menej. Tí najcitlivejší ronia slzy aj pri maličkostiach, nad ktorými by ostatní len mávli rukou... Ktorých znamení sa to týka?

27.02.2021 13:00
plačúca žena, nešťastná žena, rozchod Foto:
Opäť narieka?
debata

Rak

Rak je bezpochyby jedným z citlivých znamení zverokruhu. Je obzvlášť vnímavý a má obrovské srdce. Pre svojich priateľov a rodinu by urobil čokoľvek. K spokojnému životu potrebuje najmä harmóniu. Akonáhle dôjde k hádke, hoci malej, rak reaguje obzvlášť emotívne. Môže sa stať, že zrazu začne plakať a plače, kým zo seba smútok nedostane. Rak sa musí naučiť výraznejšie uprednostniť svoje vlastné potreby pred potrebami iných. Týmto spôsobom lepšie uchopí svoje emócie.

Ryby

Toto znamenie zverokruhu je veľmi empatické a mimoriadne silne vníma nielen svoje vlastné emócie, ale aj emócie iných ľudí. Ryby tu chcú byť neustále pre ostatných. Pravdepodobne aj preto, že je pre nich obzvlášť dôležité, aby sa zapáčili všetkým a boli obľúbené. Ale sú chvíle, keď je zrazu pre nich všetkého priveľa a sú prevalcované svojim emocionálnym chaosom. Potom sa slzy valia ako vodopád a nemôžu prestať plakať. Pre ryby sú tieto chvíle skutočne oslobodzujúce.

Baran

Baran je emotívne znamenie zverokruhu. Navyše, ide o dosť temperamentné znamenie a často sa riadi svojimi emóciami – či už negatívnymi alebo pozitívnymi. A keď už je pre barana všetkého priveľa, jednoducho to z neho „vyletí“ a začne nekontrolovateľne roniť slzy. Okolie barana si s jeho extrémnym emocionálnym svetom poradí len ťažko. Aby sme lepšie porozumeli týmto okamihom, malo by sa toto znamenie zverokruhu naučiť ventilovať svoje emócie, napríklad aj športom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #emócie #plač #slzy

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....