Predohra, ktorá bude mať u muža zaručený úspech. Skúste tieto triky

Navnadiť, rozvášniť, naladiť dvojicu na rovnakú vlnu. To všetko je úlohou predohry. Traduje sa, že muži by ju najradšej preskočili a ženy ju majú radšej ako sex. Ale všetko sa môže razom zmeniť. Ak zvolíte pri predohre tie správne ťahy, ani vy ani partner sa nebudete vedieť predohry nabažiť.

12.02.2021 15:00
milovanie v tme - sex v tme Foto:
Najkrajšie predohry sú také, ktoré ako predohra vôbec nezačínajú.
debata

Spravte si z predohry hru

Najkrajšie predohry sú také, ktoré ako predohra vôbec nezačínajú. Je skvelé do nej prejsť napríklad z bežných domácich činností, ako je upratovanie. Ani tomu predsa nemusia chýbať dotyky, laškovanie, nežnosti. Prípadne si môžete vymieňať dotyky a hladiť si dlane pri večeri. Nové prístupy vytvoria neopakovateľnú atmosféru.

Použite rekvizity

Muži aj ženy majú vo svojich predstavách isté prvky, doplnky, oblečenie a k tomu aj správanie, ktoré ich dokonale vzrušuje. Spravte si navzájom radosť. Preberte na seba rolu školáčky, učiteľky, sestričky, jeho kolegyne. Aj on vám potom rád v rámci predohry splní sny o vašom mužskom ideálnom postavení. V živote si môžete spríjemniť intímnosti aj hrami, o ktorých nemusí nikto vedieť. Iba vy a vy si nimi spravíte dobre.

Erotický film

Muži sú jednoznačne vizuálne založení. Preto si môžete pustiť erotický film. Žáner by ste mali vybrať podľa toho, ako už partnera poznáte. Určite viete, ako mu ulahodiť. Ale aj sebe. Spoločné sledovanie erotického filmu vie byť nielen príjemnou zábavou, ale vdýchne správnu iskru aj predohre. A nemusí to byť len o filme, ale napríklad aj o osobnom zvádzaní a striptíze. Ak okoreníte namiesto romantiky predohru aj erotikou, muž ju bude naozaj milovať.

Dajte jej viac šťavy

Muži milujú šťavnaté veci, pálivé jedlo a extrémne zážitky. Preto ich aj predohra zaujme omnoho viac, ak bude o trochu pikantnejšia, ako je bežné láskanie a vyzliekanie. Vytvorte si v rámci predohry priestor na viac nahých dotykov. Začnite napríklad predohru tým, že sa obaja vyzlečiete a až potom prejdete k dotykom. V rámci láskania mu môžete dopriať jemnú masáž semenníkov, prípadne prostaty, venujte sa jeho bradavkám a to určite neostane bez odozvy. Ak má aspoň trochu empatie, tak aj vám predohru pekne osladí. Užijete si tak krásne chvíle ešte príjemnejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmová erotika #erotika #predohra #erotické pomôcky #erotické hry #sexuálna fantázia

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....