5 vlastností muža, s ktorým sa oplatí ostať žiť

Ak hľadáte muža nielen na pár večerov, ale do konca života, tak sa oplatí ohliadnuť po vlastnostiach, ktoré ho predurčujú nie na Donchuana, ale na skvelého partnera aj otca. Atraktívny vonkajší vzhľad prirodzene nie je na škodu, ale o tom, či spolu ostanete naveky rozhodujú úplne iné kvality.

11.02.2021 15:00
prechádzka, les, pár, pes Foto:
Muž, s ktorým sa dá stráviť zvyšok života, musí byť skutočne zrelým.
debata (9)

Zrelosť

Muž, s ktorým sa dá stráviť zvyšok života, musí byť skutočne zrelým. Expert na vzťahy Randy Skilton hovorí, že ide o mentálnu zrelosť. To znamená, že už nie je názorovo prelietavý, ale má svoje vízie, ciele, stojí pevne nohami na zemi, hoci hlava mu občas môže vzlietnuť k oblakom. Vie, čo od života chce a ako s ním naloží. S takým mužom je radosť žiť. S mužom, ktorý sa neustále mení ako aprílové počasie, to skutočne nie je na dlhovekosť.

Má životný drajv

Veľmi dôležitá vlastnosť. Randy Skilton sa dokonca domnieva, že budete mať lepší život s mužom, ktorý občas prestrelí pracovnú dobu než s tým, ktorý sa práci snaží vyhnúť za každú cenu. Muž, ktorý pracuje na svojej vízii nebude človekom, ktorý vás nepustí k sledovaniu televízie, pretože práve idú jeho seriály. Muž, ktorý pracuje na svojom lepšom živote každý deň ho rozhodne nechce premárniť pasívnym ležaním na gauči. Čo je častý dôvod, pre ktorý ženy upúšťajú partnerov. Životný drajv a nadšenie sú vo vzťahu nesmierne dôležité.

Už vie, že nemusí skúsiť všetko

Týka sa to hlavne žien. Po boku takéhoto muža budete môcť pokojne spávať aj v prípade, že bude na služobnej ceste. Je dôležité, aby ste cítili, ako si vás váži a je mu jedno, že by mohol mať možno inú, ale on chce vás. S vašimi kladmi aj negatívami.

Sexuálne zdatný

Nie každá má možnosť mať v posteli majstra sveta, ale každý muž sa môže naučiť, ako uspokojiť svoju partnerku. Preto ak chcete s partnerom skutočne kvalitný a dlhodobý vzťah, nemávnite rukou nad tým, ak vás nedokáže uspokojiť. Zasväťte ho do tajov tela, naučte ho, ako k vám pristupovať, aby ste zažili spoločnú extázu. Pretože inak sa skôr či neskôr vaše cesty rozdelia.

Je pozorný

Nemusí to byť vždy len pozornosť vo forme darov. Randy Skilton hovorí, že ide aj o pozornosť, pri ktorej sa vás opýta, ako vám je, ako sa máte. Všimne si, že ste sa kvôli nemu namaľovali, zmenili farbu vlasov, alebo účes. Je všímavý k vám, ako aj k vášmu vzťahu. Taký partner sa vo vzťahu skutočne oplatí.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #láska #manželstvo #muž #ideálny vzťah #partneri #ideálny partner

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...