Najromantickejší milenci zverokruhu. Rande s nimi stojí za to

Oplatí sa s nimi stráviť nielen pekný večer, ale aj noc. Konštelácie hviezd a planét pri narodení im nadelili vlastnosti, ktoré v posteli ocení každá žena. Sú skvelými milencami bez ohľadu na telesné dispozície. Pretože každá žena vie, že veľkosť je síce dôležitá, ale o kvalite milostného zážitku rozhodujú úplne iné parametre. A tieto znamenia ich majú.

10.02.2021 15:00
srdce, láska, vzťah, milovanie Foto:
Sú skvelými milencami bez ohľadu na telesné dispozície.
debata

Ryby

Veľmi citlivé a empatické znamenie. To sa prirodzene odráža ako pri romantickej večeri, tak aj pri a po milovaní. Ide o znamenie, ktoré je vám ochotné zniesť modré z neba na počkanie a pri milovaní reaguje na každý vzdych aj pohyb. Vie vnímať vaše potreby a často dokonca bez toho, aby ste o nich hovorili, pochopí, po čom túžite.

Rak

Nenájdete romantickejšie znamenie. Je síce pravda, že tento typ milenca len veľmi ťažko nahovoríte na BDSM praktiky, ale ak ide o nežnosti, je kráľom scény. Rak je presne to znamenie, ktoré nebude utekať do sprchy len čo mu doznie vyvrcholenie, ale si vás pritúli do náručia. Nebude mu ani vadiť, že ste spotení. Je to znamenie, ktoré si vychutnáva predohru aj dohru a pritom vám bude šepkať nežné slová do ucha.

Býk

Bude vás doslova rozmaznávať. Toto znamenie vás dokáže príjemne prekvapiť aj dlhodobom vzťahu. Prekvapenia, drobnosti, láskanie. To všetko v živote aj v posteli. Býk je ten, s ktorým ľahko vyskúšate nové erotické hračky aj dobrodružstvá. A pritom z neho budete cítiť závan živočíšnosti aj lásky. Kombinácia, ktorá rozochveje telo každej žene.

Panna

Znamenie známe tým, že sa dokáže v prospech milovanej osoby aj obetovať. V praxi to znamená, že panna ako milenec nie je ten, kto sa potrebuje uspokojiť a „zhasla fajka“. Panna je skutočne húževnatý milenec. Bude sa snažiť o vaše potešenie za každú cenu. A ak je milenec akčný, málokedy sa jeho snahy minú účinku. Panna si jednoducho vždy nájde čas na vaše uspokojenie. A to poteší ako telo, tak dušu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie ryby #zverokruh #znamenie býk #znamenie rak #znamenie panna #znamenia zverokruhu

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...