Čo prezradí valentínska kytica? Aj to, akú ženu vo vás muž vidí

Kytica zo sviežich tulipánov, romantických ruží či elegantnej orchidey? Ak máte po boku partnera, ktorý vás na Valentína prekvapí kvetmi, potom nimi môže povedať, akú ženu vo vás vidí. Vôňa každého kvetu je veľmi špecifická, rovnako, ako ľudská osobnosť.

08.02.2021 09:00
kvety, žena, kytica Foto:
Kvety na Valentína hovoria, že...
debata

Ak dostanete od muža kyticu orchideí, potom…

Pre muža ste ženou, ktorá oplýva šarmom a ktorá sa teší obdivu ľudí okolo seba. Vníma váš zmysel pre detail a pre štýl, ktorý z vás robí v jeho očiach skutočnú dámu hodnú obdivu a komplimentov.

Ruža

Partner vo vás aj po rokoch vidí romantičku, usmiate mladé dievča s ktorým sa práve zoznámil… Život s vami vníma ako román, ktorý prináša do jeho života úplne všetko, no predovšetkým lásku. Tú doslova šírite okolo seba tak, ako ruža svoju omamnú vôňu.

Frézia

Pre partnera znamenáte domov, pohodu a šťastie. Vie, že vďaka vám všetko funguje na jednotku, ste perfekcionistka, bez ktorej by sa v živote nezaobišiel. Ste to v jeho očiach práve vy, kto dokáže vykúzliť čaro domova a prevoňať ho svojou prítomnosťou.

Tulipán

Ste žena, ktorú je ťažké získať. Jemu sa to podarilo a uvedomuje si, aké má šťastie. Srší z vás život, dobrodružstvo a optimizmus. Našiel vo vás nielen ženu svojho života, ale aj kamarátku pripravenú na akékoľvek dobrodružstvo.

Pivónia

Empatia a láskavosť. Aj cez tieto vlastnosti ste sa zapísali do srdca muža, ktorý vás obdaroval kvetmi. Nežná láska, ktorú šírite okolo seba, ho naplno pohltila ako omamná vôňa pivónií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orchidea #kvety #kytica #ruža

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...