Ukázať svoju zraniteľnosť? Ani za svet! Tohto pravidla sa držia tri znamenia

Človek je zraniteľný a patrí to k jeho životu. Ukázať okoliu, že aj on "je len človek" a niečo alebo niekto ho dokáže naozaj raniť, však nie je pre každého ľahké.

05.02.2021 11:00
žena, kancelária, sviei vzhľad Foto:
So všetkým si poradím!
debata

Tieto tri znamenia zverokruhu sa snažia pred svetom svoju zraniteľnosť ukrývať. Ale nie sú také nezraniteľné, ako sa na prvý pohľad môže zdať.

Býk

Býk svetu často ukazuje svoju „tvrdšiu“ tvár a tvrdohlavosť, ak mu o niečo ide. Jeho tvrdohlavosť môže Ľudí okolo neho privádzať do šialenstva, lebo ustupuje len výnimočne. na druhej strane pri ňom majú ľudia pocit, že býk ich nikdy neopustí. Ale sú v živote býka aj chvíle, kedy sa jeho tvrdá povaha stratí a on naplno podľahne citom – dokáže to však len v kruhu veľmi blízkych ľudí a vo výnimočných okamihoch.

Panna

Toto znamenie zverokruhu sa často tvári, že má všetko pod kontrolou. Správanie panny, jej emócie a celý jej život sa zdajú byť zvonka dokonalé a túto predstavu chce o sebe udržať za každú cenu. Panny sa rodia ako perfekcionisti a zdanlivú dokonalosť používajú ako štít na zakrytie svojej neistoty a slabosti. Zraniteľnosť šikovne ukrývajú za maskou dokonalosti.

Lev

Lev je považovaný za silnú osobnosť. Často sa stáva, že ľudia v jeho okolí k nemu vzhliadajú a žiadajú ho o radu. Niet sa preto čomu čudovať, že lev svoju zraniteľnosť či istú slabosť kryje, ako môže. Nielenže sa chce lev zubami-nechtami držať svojej reputácie, ktorá mu často prináša profesionálny úspech, ale nechcú sklamať svojich blízkych.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu #silná osobnosť

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...