Na milovanie s vami nikdy nezabudne. Vďaka týmto dotykom

Zabudnite na pohladenie chrbta a ramien. Dokonalé milenky poznajú miesta, kde ak sa muža dotknú, prežije milovanie s nimi veľmi intenzívne. Ak chcete pre toho svojho len to najlepšie, postupujte správnou cestou dotykov.

26.01.2021 13:00
sex, vzťah, intimity, milovanie Foto:
Muži milujú ak im uchopíte zadok do dlaní.
debata (1)

Zadok

Muži milujú ak im uchopíte zadok do dlaní. Prípadne rukami naznačíte aj intenzitu, ako sa majú pohybovať medzi vašimi stehnami. Použiť môžete jemné zovretie, ale aj zaborenie nechtov do svalov. Záleží len na vašich spoločných preferenciách, ale verte, že u muža sa pri milovaní zadok neoplatí obchádzať.

Hrádza

Miesto medi konečníkom a penisom, kde sa dotknete jeho vonkajšej prostaty. Je to miesto, ktoré muži zbožňujú, ak im žena s nehou premasíruje. Či už pri orálnom sexe alebo počas klasického milovania. Môžete sa sem prstami vybrať aj počas predohry. Garantujeme vám, že od tej chvíle ju bude mať ešte radšej.

Hlava

Na rozdiel od žien, ktoré veľmi nechcú, aby sa im muži počas sexu hrali s vlasmi, kvôli poškodeniu frizúry, muži to milujú. Skúste im zájsť počas intímnych hier prstami do vlasov. Môže to byť od jemných dotykov, cez hladkanie až po náznak masáže. Bude rozkošou dávať oči dupkom.

Krk

Na krku je mnoho nervových zakončení, ktoré pri správnom podráždení, vyvolajú u mužov príjemné zimomriavky. Na krk mu môžete siahnuť zubami, bruškami prstov, ale aj dlhými nechtami. Možno vám nepoďakuje slovami, ale uvidíte tie vlny vzrušenia, ktoré ním prebehnú ako tsunami.

Miešok

Miesto, ktoré pozná ako žriedlo mužskej slasti mnoho žien, ale len málo naplno využíva jeho potenciál. Ak partnerovi pred orgazmom jemne uchopíte či pohladíte miešok, okamžite mu zintenzívnite pocity vyvrcholenia. Ak ho chcete naozaj potešiť, máte voľnú ruku…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #milovanie #dotyky #Intimita #erotická masáž #sexuálna fantázia

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....