Čo je vo veci, ak sa vám často sníva o rozchode?

Už sa vám niekedy ráno stalo, že ste sa zobudili celá zmätená - mám ešte partnera, alebo som sama? Po sne, ktorý bol o rozchode, ste sa ráno nevedeli narýchlo zorientovať. Čo je realita a čo bol iba sen?

17.01.2021 13:00
spánok, žena, spiaca žena, noc, posteľ, budík Foto:
O čom sa vám sníva?
debata

Sny o rozchode zväčša príjemné nebývajú. Ak vás prenasledujú často, možno sa samej seba pýtate, čo znamenajú. Chce vám vaše podvedomie niečo povedať? V hre sú tieto tri veci:

Želáte si rozchod

Sny môžu, samozrejme, naznačovať aj naše neuskutočnené želania. Sen o rozchode môže skutočne znamenať, že si hlboko v duši prajete rozchod, ale nemôžete si to pripustiť, ani si na takýto krok netrúfate. Zatiaľ. Ale tušíte, že čosi vo vašom vzťahu nie je v poriadku a to vás trápi na duši, veci však nedokážete jasne pomenovať, je to „len pocit“. A tak vás prenasleduje vo vašich snoch.

Nosíte v sebe nespracovaný rozchod

Hoci aktuálne žijete v spokojnom vzťahu, o slovo sa hlásia aj vaše minulé vzťahy. O rozchode sa môže snívať aj vtedy, ak ste prežili ťažký či nečakaný rozchod, ktorý ste nie celkom spracovali. A hoci ste sa po ňom pohli ďalej a váš život je šťastný, pocit, ktorý vám kedysi spôsobil hotový šok, nosíte stále hlboko v sebe. A občas sa prihlási o slovo.

Vo vašom vzťahu sú problémy

Psychická nepohoda, ktorá sa viaže so vzťahovými problémami, sa neskončí večer, keď si ľahnete do postele. Tieto myšlienky na nás útočia aj v noci a nie sú príjemné. Často sa budíme, nevieme zahnať chmáry. Počas spánku sa nám potom môže snívať, že východiskom z problémov by bol rozchod – naše trápenie by sa skončilo a hotovo. V spánku občas pocítime dokonca úľavu, že sme preč…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #sen #trápenie

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...