Tri zlomové vety v začínajúcom vzťahu! Áno, je to veľká láska

Pre niektorých je pomerne ťažké priznať si, že sú zamilovaní.

07.01.2021 12:00
láska, rande, muž a žena, kuchyňa Foto:
A je to láska!
debata (1)

Možno pre mužov to platí ešte o čosi výraznejšie. Aj preto dokážu inými vetami, než slovami „ľúbim ťa“ nepriamo povedať, že sa u nich začína prebúdzať veľká láska. Ktoré vety to naznačujú?

Cítim sa s tebou tak dobre

Pustiť k sebe niekoho celkom blízko a byť sám sebou je pre mnohých ťažké. Takejto situácii predchádza pocit spojenia – nastavenie sa na rovnakú vlnu. Ak vám niekto, s kým randíte povie, že je mu s vami krásne a skvele, potom je to nepochybne jeden z najväčších komplimentov, aký môžete na začiatku vzťahu dostať.

Nechaj si tu svoje veci

Táto veta znamená veľa. Daná osoba vás ňou nielenže vpustí do svojho bytu, ale ukazuje vám, že už máte aj jeho srdce. Nikdy nepodceňujte okamih, kedy máte u nového muža už svoju zubnú kefku – práve to je jeden z jasných dôkazov toho, že váš vzťah nie je len krátkodobé poblúznenie.

Chýbala si mi

Za slovami „chýbaš mi“ možno nájsť u nového muža oveľa viac. Ešte síce nedokáže vysloviť „zaľúbil som sa“, ale už jasne cíti, že vás chce mať pri sebe. Čím častejšie, tým lepšie. Opatrne vám povie prostú vetu o tom, ako mu chýbate a čaká, ako zareagujete.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zaľúbenie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...