Nevera, nadávky či jazda na červenú: Tieto 3 znamenia poslúchať veru nevedia

Čas Vianoc je aj časom darčekov či spoločných stretnutí, prejavov lásky a spolupatričnosti. Ale zaslúžia si ich naozaj všetci v našom okolí?

22.12.2020 06:00
Pozor na nadávky, ktoré mu adresujete Foto:
Nadávky, nevera, neslušné správanie - ktoré znamenia sú v nich preborníci?
debata

Samozrejme, Vianoce so sebou prinášajú aj viac zhovievavosti či ochotu odpustiť nejaký ten prešľap. Podľa nedávneho prieskumu PsychicWorld.com sú však aj takí jednotlivci, ktorí sa počas uplynulého roka nezapísali u svojho okolia práve najlepšie. A keď príde reč na znamenia v horoskope, je to jasné, najneposlušnejšie znamenia tohto roka sú…

Škorpión

Najneposlušnejším znamením zverokruhu bol v tomto roku Škorpión s celkovým počtom 873 „nezbedných“ bodov! Ako tvrdí prieskum portálu PsychicWorld.com, ľudia narodení v tomto znamení celý rok nadávali (89 % narodených v tomto znamení), podvádzali (63% z nich) a bezohľadne jazdili (69 % Škorpiónov).

Kozorožec

Na druhej priečke sa ocitlo vianočné znamenie (Kozorožec sa začína dátumom 22. 12), ktoré sa však počas roka vôbec nesprávalo tak zmierlivo a pokojne. Okrem už vyššie uvedených je Kozorožcom pripisované aj to, že veľmi často obviňujú iných za svoje chyby.

Baran

Do prvej trojky sa zaradilo ešte aj znamenie Barana, ktoré kladne odpovedalo na viacero otázok z dotazníka, ktorý bol súčasťou tohto atypického predvianočného prieskumu.


Len pre vysvetlenie, prieskum prebiehal na vzorke viac ako 12-tisíc respondentov po celom svete, ktorí dostali sériu otázok. Čím viac kladných odpovedí na ne, tým vyššie v rebríčku postupovali. Ich odpovede boli zároveň prepojené so znamením horoskopu, na základe čoho sa napokon vyhodnotili tie „najzlobivejšie“ znamenia. Súčasťou zoznamu otázok boli napríklad aj nasledovné.

1. Podviedli ste už svojho partnera/partner­ku?
2. Obviňovali ste už niekoho iného pre vlasnú chybu?
3. Nadávali ste či preklínali niekoho zo svojich blízkych?
4. Dostali ste už pokutu za prekročenú rýchlosť?
5. Odišli ste už z toalety bez umytia si rúk po jej použití?
6. Mali ste už sex s viac ako jednou osobou počas jednej noci?

Asi vás bude zaujímať, ktoré znamenie v zozname skončilo ako to „najslušnejšie“. Odpoveď znie Váhy, ktoré na základe vyhodnotenia ich odpovedí pôsobia ako úplní „svätci“. Pomerne slušné sú aj Ryby či Býk.

Zoznam najneposlušnejších znamení:

  1. Škorpión
  2. Kozorožec
  3. Baran
  4. Panna
  5. Lev
  6. Rak
  7. Blíženci
  8. Strelec
  9. Vodnár
  10. Býk
  11. Ryby
  12. Váhy

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #znamenie #horoskop #poslušnosť #slušný muž

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...