Tieto vety sú predzvesťou blízkeho konca vášho vzťahu

Musíte cítiť, že s vašou láskou to nijako ružovo nevyzerá. Ak pričasto používate tieto vety, pocity vás neklamú.

17.12.2020 11:30
rozchod, kríza, Foto:
Koniec vašej lásky je tu...
debata

Zasa ideš preč?

Už netrávite spoločne takmer žiaden čas. On si robí plán podľa toho, na čo má práve chuť a váš názor ho nezaujíma. Odchádza, kedy sa mu zachce, bez potreby informovať vás o návrate. Vás rozčuľuje, ako sa správa, ale v podstate si už celkom jasne uvedomujete, že na jeho život prestávate mať nejaký dosah.

Urobím to a bodka!

Partnerovi sa nepáči niektorý z vašich krokov či rozhodnutí a nahlas protestuje. Ešte pred pár mesiacmi by vás to mrzelo, hľadali by ste cestu, ako to urobiť tak, aby ste boli spokojní obaja. Dnes je všetko inak – robíte to, čo vám vyhovuje, kedy vám to vyhovuje. Na pocity partnera zvedavá nie ste, už akoby ste ani nepočítali s tým, že ho máte vo svojom živote.

Ak to urobíš, potom…

Vzťah už nie je o diskusii, ale o ultimátach. Tie možno na partnera ešte platia, ale ani to nebude fungovať dlho. Práve ultimáta do zdravého vzťahu nepatria – ak dokážete partnera presvedčiť len na základe ultimáta, hovorí to o nerovnováhe medzi vami dvoma.

Nerozídeme sa?

Áno, slovo rozchod skloňujete čoraz častejšie. Raz on, potom vy. A hoci ste ešte nespravili definitívny krok, pričasté opakovanie tejto možnosti jasne napovedá – necítite sa vo vzťahu dobre a myslíte na jeho ukončenie, čo je celkom prirodzené. Psychický tlak, ktorý so sebou prináša nefunkčný vzťah, sa stáva časom neúnosným a človek túži preto zo vzťahu ujsť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #partner

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...