Chyby pri orálnom sexe. Tieto určite nerobte

Snaha, neha a odhodlanie nestačia. Ideálne je ovládať aj vhodnú techniku. Práve vďaka nej dokážete partnera priviesť do siedmeho neba na podnebí. Mnoho žien však stále robí začiatočnícke chyby celý život.

13.11.2020 13:00
orálny sex, spermie, ejakulát Foto:
Ústa sú len základom, ale ruky luxusnou výbavou.
debata

Rýchlosť nie je cieľ

Škola orálneho sexu neexistuje a ani dištančné vzdelávanie pomocou videí nie je práve najšťastnejšie. Je to ako naučiť sa cudzí jazyk zo zahraničných seriálov, príliš to nefunguje. Základom však je ísť na vec pomaly a plynule. To, čo vidíte vo filmoch, vymažte z pamäti. Žiadne rýchle pohyby, muža poteší, ak jeho prirodzeniu budete venovať pomalý nástup a nežné láskanie. Nemajte preto pocit, že ústami musíte docieliť intenzitu masturbácie.

Hore a dole

Muži majú radi orálny sex len v prípade, ak sa žena nesnaží imitovať ústami priestor vagíny. To znamená, že používa len techniku smeru hore a dole. Je to začiatočnícka chyba, ktorú mnoho žien však nesprávne pestuje počas celého života. Práve naopak. Ústami môžete chodiť po penise síce hore a dole, ale aj zastaviť, spraviť krúživé pohyby a venovať sa mu ako lízadlu. Partner si vychutná zmenu rytmiky a rôznorodé pocity, ktoré mu ňou spôsobíte.

Nemajte ruky v ofsajde

Nedržte ich pri tele alebo za chrbtom. Zapojte ich do akcie, pretože orálne ešte neznamená, že musíte dať ruky preč. Využite ich na podporu vašich „jazykových znalostí“. Správnym prstokladom sa dostanete k masáži mieška alebo aj prostaty. Jednoducho ústa sú len základom, ale ruky luxusnou výbavou.

Zuby iba pikantne

Ústa sú plné ostrých zubov a naučiť sa ich správne použiť pri orálnom sexe, robí zo ženy milenku par excellence. Zuby je určite možné použiť. To mnoho žien netuší. Nie však na masáž penisu, ale ako správne doplnenú pikantnú vsuvku. Zubami nikdy neprechádzate po penise, ale občas, keď partnera vezmete hlbšie mu nimi môžete jemne zatlačiť na telo penisu. To uvidíte, ako zastoná rozkošou.

Neschovávajte sa

Muž ocení nielen príjemnú stimuláciu, ale aj trochu hravého divadla. Preto sa neskrývajte, ukážte mu pri hre ústami aj vaše telo. To ho bude nielen vzrušovať, ale mu dopraje aj príjemný pohľad. Magnetizovanie partnera pohľadom, keď ho máte v ústach, považuje väčšina mužov za veľmi erotické. Omnoho viac, ako keď sa len partnerka túli k ich lonu a snaží sa vyvolať šťastie na počkanie. No a to prirodzene neprichádza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #orálny sex #uspokojenie #sexuálny zážitok #sexuálna fantázia

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...