Túžite po super sexe? 5 tipov, ako ho naštartovať

Aký začiatok, taký koniec. Platí to minimálne pri sexe, pretože ak stavíte na správny úvod, vzrušenie už bude len gradovať a narastať. Pokiaľ máte overený vstup do intímnej hry, zmeňte pravidlá a vyskúšajte iné cesty k slasti.

07.11.2020 13:00
sexi bielizeň, erotika, intimity Foto:
Je to zážitok zacítiť partnerku alebo partnera voňať inak ako obvykle.
debata

Objavte nový dotyk

Aj príjemné veci, vedia byť nudné. Hlavne ak máte za sebou opakovanie, ktoré sa už ani nedá spočítať. Rutina je niečo, na čo nabehneme nielen pri chôdzi, šoférovaní, varení, ale aj predohre. Overené postupy v sexe nefungujú naveky. Stanovte si s partnerom hneď na začiatku, že tentoraz to bude iné. Obvyklé dotyky a objatia okoreňte o niečo netradičné. Iné dotyky, iné dráždenie, o hladkanie miest, ktoré ste vynechávali. Drobnosť, ale vám sa zrazu v tele roztočia opäť turbíny vzrušenia.

So zubami to ide lepšie

Zuby sú nedocenenou erotickou pomôckou. Obvykle využívame pery, ruky, dotyky telom. Skúste zapojiť zuby. Na ušný lalôčik, krk, penis, zadok, bradavky. Intenzitu hryzenia si samozrejme zvolíte samy. Neuveríte, koľko žien neskutočne vzruší, ak partner použije zuby jemne napríklad na ich prsiach, zadočku, či na stimuláciu klitorisu. Skúste si to sami doma. Iba ho naveďte a pošepnite mu, čo chcete.

Hovorte ako…

Najstaršie remeslo podľa názorov mnohých mužov nikdy nevymizne aj preto, že bežné ženy nedokážu hovoriť jazykom prostitútky. Ale skúsiť to môžete. Prečo nie? Ide len o vás dvoch a o vaše vzrušenie. Pokojne použite aj „neslušné“ slová, mnoho mužov to extrémne vzruší, ak sa verná žena v ich náručí premení na zlé dievča. Úlohy si môžete pravidelne vymeniť. Veď aj zlý chlapec vie byť dobrý.

Skúste sa spotiť

Znie to skutočne netradične, ale taký bude aj zážitok. Zapotiť sa spolu môžete pri behu, pri cvičení pokojne aj doma. Nevynechajte však spoločný kontakt spotených tiel. Nie každej dvojici je príjemný, ale ak nie je, príjemné nebude ani vášnivé milovanie, pri ktorom sa zaručene premočíte. Ak vám vzájomný pot nevadí, premení sa na dokonalý zdroj rozkoše. Či už športujete alebo využijete saunu, spoločné potenie vás extrémne nabudí. Cítiť intenzívne vôňu partnera je veľmi vzrušujúce. Pretože práve čuchom podvedome nabudíte sexuálnu dravosť. Teda ak vám partner vonia. Čo by mal, ak s ním plánujete ostávať dlhodobo.

Obaľte sa vôňou

Ak už ide o vône, môžete ich vylepšiť. Napríklad v sprche. Umyte sa spoločným gélom. Môže byť výraznejšej alebo jemnejšej vône. Je to zážitok zacítiť partnerku alebo partnera voňať inak ako obvykle. Zároveň to bude vôňa spoločná. Zmiešaná s dotykmi a láskaním. Sprcha ponúka neskutočnú možnosť vylepšiť si milovanie netradičnou formou predohry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dotyky #Intimita #predohra #vzrušenie #sexuálny zážitok

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...