4 tipy na zlepšenie milovania, ktoré by žiadny pár nemal ignorovať

Milovanie s partnerom začína vždy očarením, túžbou a očakávaním. Po mesiacoch a rokoch však aj dobré veci už chutia inak. Vtedy prichádzajú na rad tipy, ktoré mnohým párom po svete pomohli vrátiť do postele stratenú iskru mladosti. Fungujú prakticky u každého.

03.10.2020 11:00
láska, sex, vášeň Foto:
Ste spolu roky a stále šťastní? Super!
debata

Osloboďte sexuálnu energiu

Vo víre strachov, ohrození, práce, hypoték, dlhov a každodenných starostí človek funguje na úplne inej frekvencii, ako je tá sexuálna. Čerstvo zamilovaným je celý svet ukradnutý a stačí im milovanie. Naopak, čím viac starostí, tým menej priestoru na erotiku. Skúste preto spoločné aktivity na zdvihnutie životnej energie. Vo všeobecnosti sa za také považuje napríklad šport, joga, meditácia, masáže. Navyše ak budete aktivitu vykonávať spoločne, nielenže rozprúdite sexuálnu energiu, ale rovnako prehĺbite partnerské puto.

Noc otvorených želaní

Sexuologička Sunny Megatron, radí spraviť si raz za čas s partnerom noc otvorených želaní. Mnoho ľudí žije s partnerom, o ktorého túžbach nič netušia. Zahoďte hanblivosť a hovorte bez predsudkov o sexuálnych fantáziách. Niektoré možno budete chcieť skúsiť a iné nie. Ale ak o nich viete, je to cesta minimálne bližšie k sebe. „Ak tajíte svoje vnútro aj vo vzťahu k tomu najbližšiemu človeku, nejdete dobrým smerom,“ hovorí Sunny Megatron.

Doprajte si rande

Mnohým párom, ktoré majú už deti, príde randenie ako niečo, čo k životu nepotrebujú. Práve tieto dvojice to paradoxne ocenia najviac. Aspoň raz alebo ideálne dvakrát do mesiaca je takáto aktivita opäť cestou k sebe. K možnosti ostať sami spolu, objaviť partnerove city, užiť si nehu, vzájomnú náklonnosť a automaticky si tak vylepšiť milovanie. Sunny Megatron varuje pred tým, aby partneri vykonávali všetky aktivity s deťmi. „Raz deti odídu a vy ostanete akoby s cudzím partnerom bez akejkoľvek sexuálnej aktivity a príťažlivosti,“ varuje. A rande vidí ako možnosť, ako túto erotickú iskru udržať nažive.

Pozrite si erotický film

Nie je to myslené na film štýlu pornografie. Aj erotika a erotický film vedia byť krásne a vzrušujúce, ak sú pekne spravené. Prečo sa neinšpirovať, nevzrušiť? Sunny Megatron na takejto metóde vylepšenia intimity nevidí nič zlé. Dokonca ani spoločné pozorovanie tvrdšieho žánru nemusí byť na škodu, ak sa zapáči obom z dvojice. Aj explicitný pohľad na rozkoš iných vás môže inšpirovať k tomu, že by ste niečo podobné predsa mohli zažívať spolu. Tak prečo sa o to ukracovať?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vášeň #túžba #očarenie #sexuálna energia #sexuálna fantázia

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....