Láska na verejnosti, drsný sex? Aké sú 3 najčastejšie aktivity na spestrenie vzťahu

Na klasickom milovaní, samozrejme, nie je nič zlé. Ale ak ste už partnermi nejakých pár rôčkov, túžba po zmene či experimentoch sa z času na čas objaví.

24.09.2020 07:00
sex, erotika, intimity Foto:
Role-play, BDSM či sploshing, aktivity, ktorými si Briti spestrujú spálňový život.
debata

Vo Veľkej Británii sa nedávno uskutočnil prieskum, v ktorom sa zisťovalo, aké sexuálne praktiky na spestrenie sexuálneho života vedú medzi domácimi. V ankete, ktorú organizoval portál Showerstoyou.co­.uk, odpovedalo 2381 žien a mužov vo veku nad 18 rokov a z ich odpovedí vyplynulo nasledovné.

Najčastejšou sexuálnou technikou na spestrenie milostného života sú BDSM aktivity. Pre neznalých (ale pochybujeme, že takí otvorili tento článok) ide o techniky S/M techniky, zväzovanie, dominanciu jedného z partnerov nad druhým. To, čo pred pár rokmi výrazne spopularizovala knižná a následne aj filmová trilógia Päťdesiat odtieňov sivej, sa skutočne radí na vrchol rebríčka v sexuálnom živote bežných Britov. Experimentovanie s technikami BDSM priznalo až 84 percent opýtaných.

Na druhom mieste (76 %) skončil takpovediac presný opak „drsnej“ podoby sexu. Pod výrazom „sploshing“ sa ukrýva zapájanie gurmánstva do sexuálnych aktivít, súčasťou milovania sa stáva napríklad používanie pochúťok ako je šľahačka, čokoláda či ovocie pri samotnej predohre, keď ich partneri konzumujú z nahého tela toho druhého.

72 percent opýtaných potom priznalo, že príležitostne spestrujú svoj milostný život sexom na verejnosti. Park, osamelé miesto na pláži či v lese, ale aj diskotéka či sociálne zariadenie v bare alebo reštaurácii – práve takéto lokácie „rajcujú“ britské páry, ktoré túžia svoj sexuálny život nejakým spôsobom osviežiť.

V zozname aktivít v prvej desiatke sa potom ocitol aj sex v trojici či tzv. role-play, teda sexuálne aktivity s rolami (napríklad na lekára a sestričku). Medzi uvedenými aktivitami v desaťmiestnom rebríčku na posledných dvoch priečkach skončila stimulácia pomocou sexuálnych pomôcok a tiež tzv. „golden shower“, čo v preklade znamená zlatá sprcha a preložené do bežnej reči je to zapájanie močenia do sexuálnych aktivít.

Napriek tomu, že ste možno práve teraz nadvihli obočie, vedzte, že zlatá sprcha nazbierala slušných 28 percent hlasov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #sexuálna aktivita #spestrenie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...