Ešte si počkáte! Ktoré znamenia zverokruhu si na dochvíľnosť nepotrpia?

Prídu neskoro, alebo vôbec. Na tieto tri znamenia je ťažké sa spoľahnúť, ak máte dohovorené stretnutie.

21.09.2020 13:00
meškanie, auto, hodinky, zápcha, šoférovanie,... Foto:
Ups... Zasa meškám...
debata

Baran

O baranovi je známe, že je veľmi tvrdohlavý. Pri dosahovaní svojich cieľov je naozaj dôsledný, ale spoľahlivosť nie je jeho silnou stránkou. Svoje meškanie v akejkoľvek oblasti však dokáže „zmazať“ svojím správaním – pri hľadaní výhovoriek je jednoducho očarujúci. Fakt, že čas mu vždy akosi „ujde“, sa mu dá ľahko prepáčiť. Vďaka jeho charizme.

Ryby

Ryby tiež nie sú najspoľahlivejším znamením, pokiaľ ide o dodržiavanie termínov. A namiesto toho, aby schôdzku zrušili alebo odložili, majú tendenciu sa vôbec nedostaviť – bez vysvetlenia nechajú dotyčného čakať. Preto často utrpia nielen ich pracovné vzťahy, ale aj tie priateľské. Hoci medzi kamarátmi majú povesť večných „omeškancov“, náprava je často v nedohľadne. V práci sa dokážu „nakopnúť“ až vtedy, ak im naozaj ide „o krk“. Keď však zistia, že kolegovia či nadriadení sú k ich meškaniu zväčša zhovievaví, náprava sa tak ľahko konať nebude.

Strelec

Strelec miluje svoju slobodu, neustále sa rúti do nových a nových dobrodružstiev. A tiež dosť často strieda priateľov, pretože stereotyp ho nudí. Strelec často z ničoho nič spontánne zruší dohodnutú schôdzku len preto, že mu jednoducho do cesty prišlo niečo lepšie a zaujímavejšie. A preto je určite jedným z najnespoľah­livejších znamení zverokruhu. Na druhej strane, jeho dobrodružná povaha priťahuje do jeho života stále nových a nových ľudí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #meškanie #znamenie zverokruhu

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...