Ako byť dokonalou ženou a pritom nestratiť samú seba?

Partnerstvo je aj o snahe vyhovieť partnerovi. Na druhej strane je nutné ostať sama sebou. Preto ak vo vzťahu stratíte seba, stratíte s najväčšou pravdepodobnosťou skôr či neskôr aj celý vzťah. Napriek tomu, že budete presvedčená, že ste preň robili maximum. Avšak nesprávne.

01.09.2020 15:00
žena,, radosť, úsmev Foto:
Svoje vlastné nároky nikdy nedávajte do úzadia.
debata

Podporte ho v cieľoch, nevzdajte sa vlastných

Muži majú radi ženy, ktoré stále ostávajú akčné a aktívne. Preto je rozumné podporiť miláčika v jeho cieľoch, snahách a stáť pri ňom, ale nie na úkor vlastných. Aj partner podporí vaše sny a ciele. Potom je krásne, ak si plníte v partnerstve svoje sny. Niektoré môžu byť spoločné, iné také, pri ktorých sa navzájom len podporíte. Taký stav je ideálny.

Čas pre neho, pre vás a pre seba

Rozdeľte si život na chvíle, kedy ste spolu, kedy sa venujete partnerovi a kedy sa venujete sami sebe. Každý potrebuje súkromný priestor. nech je akokoľvek zamilovaný. Bez toho by ste sa iba zmietali v tom, čo chce druhý a tak šťastné partnerstvo určite nevyzerá.

Buďte otvorená s požiadavkami

Svoje vlastné nároky nikdy nedávajte do úzadia. Áno, partnerstvo je o kompromisoch a nie vždy je tak nutné dostať všetko hneď a okamžite. Občas počkáte vy, občas partner. Ale je nutné, aby ste svoje požiadavky mali s partnerom na rovnakej úrovni. Iba vtedy dosiahnete, že uchránite nielen svoje záujmy, ale aj rešpekt zo strany partnera. To je extrémne dôležité počas celého partnerského života.

Určite si hranice

Ako vo vzťahoch, tak aj v posteli. Niektoré veci nemusíte vysvetľovať, na niektoré praktiky nemusíte mať zdôvodnenie, prečo ich jednoducho nechcete. Stačí určiť svoje hranice. Budete tak pre partnera osobou, ktorú si bude vážiť a rozhodne nebudete tou, ktorú bude považovať za svoju „podriadenú“. Netreba sa obávať, že ak partnerovi nedáte v posteli všetko, nájde si inú. To by bola príliš slabá láska a v takom prípade by ani nestálo za námahu udržiavať takéto partnerstvo.

Robte veci zaujímavými

Najhoršou možnosťou života je vzťah v rutine. Preto sa snažte robiť denné činnosti zaujímavými. Je mnoho drobností, ako dať do každej veci inováciu. To je nielen korenie vzťahu, ako sa potešiť navzájom, ale prejavíte aj vlastnú osobnosť. Viete tak zakaždým partnera niečím milým prekvapiť a pritom do vzťahu pridávať vlastné predstavy. Je to ako dva v jednom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #vzťah #muž a žena #čas pre seba #spoločné aktivity

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...