Tieto tri znamenia čaká skvelý september

Hoci sa končia prázdniny a pohodové leto takisto, september môže byť ešte lepší ako letné mesiace. Pre tieto znamenia to platí dvojnásobne.

28.08.2020 07:00
žena, úspech, krása Foto:
Máte sa na čo tešiť!
debata

Baran

Veci nemusia ísť podľa plánu hneď začiatkom septembra. Ale nemali by ste sa „pomalým“ rozbehom nechať oklamať. Držte sa svojich nápadov, zamerajte svoju energiu na ich dosiahnutie a nepodliehajte obavám. Vďaka vašej kreativite a potrebnému šťastiu sa napokon splní to, čo ste si tak dlho želali. Teraz sa stanete vzorom pre ostatných – v septembri jednoducho kráčate smerom k úspechu.

Váhy

September je ten pravý čas, aby ste sa zhlboka nadýchli a posunuli. Veci fungujú dobre a v láske vám prinesú naplnenie. Práve počas tohto mesiaca je však pre vás vhodná doba na zamyslenie sa a definovanie si nových cieľov. Hviezdy sú v dobrej pozícii na vyriešenie veľkých projektov a na začatie krokov, ktoré ste už pridlho odkladali. Vaša odvaha bude odmenená!

Škorpión

Ak ste v poslednom období prežívali neúspech a sklamanie, september vám prinesie zmenu. Jasnú a citeľnú. V septembri sa vám dostane mnoho uznania za vaše prejavené úsilie. Vaša pozitívna energia sa z práce prenesie aj do súkromného života, kde sa konečne vyriešia ťahajúce sa konflikty a vaše dobré vzťahy sa ešte viac prehĺbia. Partner sa s vami bude cítiť lepšie ako kedykoľvek predtým – práve vďaka vášmu pozitívnemu náboju.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #láska #partner #znamenia zverokruhu

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....