Teplo a chlad. Známe veci, ktoré zmenia sexuálny život na nepoznanie

Zmena teploty sa prejaví rýchlou zmenou aj v sexuálnom živote. Teplo a chlad sú veličiny, s ktorými sa dajú vyčarovať skutočne intímne okamihy. Skúste zaexperimentovať so stupňami Celzia. V lete je na to ideálny čas.

25.08.2020 09:00
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Najlepšie je využiť tie najjednoduchšie veci.
debata

Čo sú hry lásky so zmenami teploty

Počas leta túžime skôr po osviežení. Preto bude vhodné začať chladom a zmeniť teplotu na mrazivú vášeň. Milovníci pôžitkového sexu totiž vedia, že práve rôzne zmeny v teplote znamenajú nové objavovanie pocitov. Dobrodružné je aj experimentovanie, pretože ponúka širokú plejádu skúseností. Od používania vychladených erotických hračiek, kociek ľadu, alebo z opačného spektra napríklad horúcej čokolády či vosku.

Nejde len o BDSM

Vysoké alebo nízke teploty sú často spájané s praktikami BDSM, ale nemusíte byť žiadnym fajnšmekrom bolesti, aby ste si z nich ukrojili aj niečo pre seba. Je však pravda, že pri cielenej zmene teploty je nutné počítať so stresovou reakciou organizmu. Sami si však určíte, ako veľmi budete chcieť svoje telo stresovať. Občas to môže byť len príjemná zmena, vonkoncom sa nemusíte dopracovať k popáleninám ani omrzlinám.

Iné pocity, iný orgazmus

Lokálne vyvolaný chlad alebo teplo umožnia telu pocítiť úplne iné pocity, ako len intímne dráždenie. Výsledkom je, že sa vo vašom mozgu stretne viacero pocitov naraz. Prvá vlna tých erotických a reakcia na chlad alebo teplo. To dokáže aktivovať nové pôžitky. Pretože už aj magnetická rezonancia dokázala, že mozgové centrá pre slasť a bolesť sú extrémne blízko seba. Ak ich dokážete aktivovať naraz, bude to poriadna erupcia pocitov.

Čo na hry s chladom

Najlepšie je využiť tie najjednoduchšie veci. Napríklad kocku ľadu. Prechádzať si ňou po rozpálenom tele je neskutočne vzrušujúce. Prípadne ňou zájsť na bradavky, na klitoris, kde sa vám to bude pozdávať. Chlad sťahuje cievy, čo v kombinácii s telom rozpáleným túžbou dokáže veľmi zaujímavo potešiť. Podobne môžete využívať zmrzlinu, vychladené dildo, sexuálne hračky z kovu.

Horúce potešenie

Hoci je leto, aj lokálne využitie horúcich predmetov. Obľúbené je napríklad kvapkanie vosku na pokožku. Skvele pôsobia aj krémy s hrejivým účinkom. Treba však vyberať také, ktoré sú určené na intímne hry. Skvele vedia poslúžiť aj nahriate kovy, drahokamy či lávové kamene. Experimentom sa medze nekladú, no vďaka teplotným zmenám na tele prehĺbite svoje zážitky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #teplo #teplota #sexuálny život #chlad #BDSM

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...