Chceli by ste viac sexu, ale máte málo času? Skúste tipy pre zaneprázdnené

Existujú rôzne príručky a návody, ako vo vzťahu nabudiť iskru, ktorá už ledva tlie. Lenže vy máte more povinností, stres v práci, krátke večery a málo energie. Ako to všetko zladiť s tým, aby ste si užili? Skúste pár tipov, ktoré už mnohým dvojiciam dokázali vrátiť sex do života.

12.08.2020 15:00
sex, intimity, erotika Foto:
debata

Buďte viac nahí

Je to ako so všetkým. Čo vidíte na to vám jednoducho príde chuť. Preto viac nahoty vo vzťahu bude znamenať aj to, že na seba dostanete chuť omnoho častejšie. Ako to zariadiť? Nechajte si občas odchýlené dvere na kúpeľni, keď pôjdete do sprchy, alebo z nej vyjdete. Počas leta nemusíte spať oblečení, pripadne si môžete dať ranné sprchy aj spoločné. Ak sa vo vás prebudí túžba po tom druhom, uvidíte, že vám nebude treba ani dlhú predohru.

Sex neodkladajte

Dá sa odložiť tak ako všetko. Ale skúste dať milovaniu prednosť pred inými vecami. Pretože odkladanie je smrť milostného života. Odkladať budete stále a stále a do neskorých nočných hodín, keď už kvôli únave ani nepomyslíte na milostnú aktivitu na plachte.

Viac sa dotýkajte

Môže to byť vždy len bozk na rozlúčku. Na privítanie, objatie počas dňa. Vytvárajte si doma pocit vzájomnej blízkosti. Dotykov, krásnych chvíľ telo na telo. Verte či nie, aj takéto krátke okamihy dokážu vytvoriť dostatočnú zásobu túžby. Určite viac, ako keď sa doma spolu len obchádzate a fungujete na čisto pragmatickej báze.

Robte veci sexi

Zvodne sa dá upratovať, vysávať, variť, utierať prach, skrátka všetko. Je jedno, či si oblečiete na seba erotický korzet, zabudnete nohavičky, alebo naopak to bude partner, čo začne luxovať bez trička, len v spodnej bielizni. Všetko môžete robiť inak ako len v teplákoch a starom tričku. To podvedome znamená toho druhého zvádzať aj pri bežných rutinných činnostiach. Presne pri tých, ktoré musia robiť všetky dvojice, ale len máloktoré ich využívajú na erotické nabudenie.

Skúste to s kalendárom

Zdá sa to príliš strojené, ale poradí vám to každý sexuológ. Ak máte diár na pracovné povinnosti, skúste si stanoviť aj diár na intímne potešenie. Naplánujte si na mesiac dopredu počet milostných zážitkov, ktoré by ste chceli prežiť. Uvidíte, že takto sa budete nielen tešiť, ale si zároveň začnete život aj plánovať tak, aby ste tieto príjemné chvíle s partnerom nemuseli škrtať, ale radšej naplno prežívať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vzťahy #stres #sexuálny život #nedostatok času

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...