Ženy v znamení blížencov, dávajte si pozor na tieto znamenia!

Blíženci sem! Pozrite sa s nami na to, ktoré znamenia sa k vám vôbec nehodia! Držte si od nich odstup!

09.06.2020 09:30
blíženci Foto:
Žena v znamení blížencov.
debata

Blíženci a kozorožec: Zlá kombinácia

Zemský kozorožec vie, ako na blížencov. Imponuje mu ich zápal do práce a spontánnosť. Tieto dve znamenia zverokruhu sú však úplne odlišné. Často prísny kozorožec už niekedy nemôže udržať blížencov, túžiacich po slobode, alebo by pre nich mohol byť príliš obmedzujúci. Podľa astrológov blíženci niekedy berú život na ľahkú váhu, kozorožec paradoxne presne naopak. A tú nespoľahlivosť vo vzťahu s blížencami jednoducho nezvládne a nebude chcieť tolerovať!

Blíženci a býk: Hádky na dennom poriadku

Blíženci a býci si vôbec nie sú podobní, povedzme, že sú dokonca úplne protichodní. Navzájom sa síce fascinujú, ale v mnohých ohľadoch sú nekompatibilní. Býk sa najlepšie cíti v okruhu svojich blízkych. Blíženci sú vždy na cestách, chcú objavovať svet, sú to dobrodružné typy a podľa astrológov niekedy neodolajú flirtovaniu alebo dokonca sexuálnemu dobrodružstvu, čo verného býka privádza do šialenstva.

Blíženci a rak: Veľmi zlá kombinácia

Raci a blíženci sú takí odlišní, ako len páry vo vzťahu môžu byť. Blíženci sú podľa astrológov veľmi naviazaní na svoju slobodu, považujú sa za očarujúcich lámačov sŕdc. Ich humor a spontánnosť na potenciálnych partnerov urobia dojem. Žiaľ, emocionálny a citlivý rak býva často sklamaný. Vzťah týchto dvoch znamení je podľa astrológov vyslovene nešťastný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #flirt #tolerancia #astrológia #znamenie blíženci

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...