Čo v skutočnosti chcete? Vzťah alebo jeho? Šesť rozdielov!

Naozaj chcete svojho partnera alebo je vaša sebaúcta taká nízka a vy taká zúfalá, že si chcete o sebe len niečo potvrdiť?

09.06.2020 14:30
lúka, tráva, vzťah, láska, kliešť, jar Foto:
Kým máte pocit, že na to, aby ste boli skutočne šťastná, potrebujete muža, naozaj ešte nie ste pripravená na vzťah.
debata

6 veľkých rozdielov

Chcete ho naozaj alebo si len potrebujete zvýšiť pocit sebavedomia?

Urobili by ste pre vzťah „všetko“?
Využívate každú príležitosť, aby ste niekoho spoznali? Uvoľnite sa! Zamerajte sa viac na seba, hľadajte, čo vás baví. Nájdite si záľubu, ktorá vám skutočne robí radosť, pripojte sa do nejakého klubu. Vytvorte si život, vďaka ktorému budete spokojná – bez ohľadu na to, aký je momentálne váš status.

Potreba mať muža – potreba podporiť sebavedomie
Samozrejme, každá z nás chce občas počuť, aká je krásna, zábavná a sexi – obzvlášť od ľudí, ktorých máme radi. Ak potrebujete muža predovšetkým nato, aby ste sa ubezpečili, že vás miluje a potvrdili si pocit o svojej jedinečnosti a kráse, pravdepodobne sa len snažíte vyplniť veľkú prázdnotu vo svojom živote. Predtým, ako vstúpite do vzťahu, mali by ste poznať svoju vlastnú hodnotu a vedieť, čo dokážete ponúknuť vy. Ak viete, kto ste, nepotrebujete nikoho, kto by vám to denne potvrdzoval. Namiesto toho je kompliment vašej polovičky milá poznámka, vy však už pravdu dávno poznáte.

„Neviem bez teba žiť“ alebo „viem bez teba žiť, ale chcem s tebou byť“
„Milujem ťa“ znamená niečo ako „vybrala som si ťa. Každý deň znova.“ Zo všetkých potenciálnych milencov na tomto svete si vyberiete práve túto konkrétnu osobu. Vedieť, že ste s niekým s vlastnej vôle, je oveľa silnejšou myšlienkou, ako pocit, že jedného dňa bez tohto človeka nevydržíte.

Je lepšie vzťah ukončiť?
Ste od neho závislá? Tak potom áno!

Chcete mať „dokonalého“?
Každý pozná úslovie „On je moja lepšia polovica.“ Ale úprimne – ako prosím? Namiesto toho, aby ste hľadali osobu, s ktorou budete na sto percent spokojná, hľadajte partnera, ktorý vás bude milovať za to, aká ste. Bez ohľadu na to, v ktorej fáze života ste – nikdy nebude všetko perfektné a dokonalé. Život pozostáva z prílivov a odlivov – takže buďte s niekým, kto s vami pláva po vlnách, nie toho, od koho budete závislá.

Chcete vždy povedať to správne?
Ak máte pocit, že nemôžete skutočne povedať, čo si myslíte, pretože sa obávate, že nebudete zaujímavá, potom vám chýba skvelý pocit, že ste milovaná kvôli tomu, kým ste.

Niekoho potrebujete? Nie ste pripravená na vzťah!
Kým máte pocit, že na to, aby ste boli skutočne šťastná, potrebujete vo svojom živote muža, naozaj ešte nie ste pripravená na vzťah. V momente, kedy budete vedieť, že vám je dobre aj bez bez neho, vaša životná láska bude na ceste k vám. Verte tomu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #milenec #sebavedomie #kompliment #sebaúcta

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...