Prvý spoločný byt: 5 vecí, ktoré sa stanú, keď začnete spolu bývať

Už je to vážne. Rozhodli ste sa pre spoločné bývanie. Pripravte sa na päť veľkých zmien vo vašom milostnom živote.

26.05.2020 11:00
spoločné bývanie, vzťah Foto:
Jednou z veľkých nevýhod spoločného bývania je, že strácate čas sama pre seba.
debata

Takto sa zmení váš vzťah:

Vlasy, všade vlasy
Práve naše vlasy väčšinou upchajú odtok v sprche. Ale keď sa presťahujete k priateľovi, zistíte, že aj muži majú veľa vlasov. Strnisko brady, ktoré posype umývadlo, ktoré dokonca pokryje podlahu a drží sa na papučiach. A keď si myslíte, že máte všetko umyté, objavia sa zas a znova!

Vaše produkty sú jeho produkty
Delíte sa o penu na holenie, zubnú pastu, šampón na extra lesklé vlasy… A jedného dňa si uvedomíte, že váš drahý čistiaci gél na tvár je tiež prázdny, pretože váš miláčik ho už dva týždne používa ako sprchový gél.

Nočné zábavy sú minulosťou
Možno nie úplne, v takom prípade vám blahoželáme, odrazu sú však zriedkavosťou. Mimoriadnou zriedkavosťou. Ak ste si predtým po taliančine išli sadnúť ešte na pohár vína, teraz vás čaká donáška nezdravého jedla a program pred televízorom. A mimochodom: Ak ste si predtým písali esemesky o láske, teraz si píšete o tom, kto z vás kúpi liter mlieka.

Pijete viac
Štúdie ukázali, že páry, ktoré spolu žijú, jedia viac. Ale aj pijú viac! Fľašu vína ste predtým sama nestiahla, všetko je vo dvojici akési jednoduchšie. Dobrá správa: Tieto štúdie tiež ukázali, že párom, ktoré spolu pijú, to spolu dlhšie vydrží. Tak potom nazdravie.

Nikdy nie ste sama
Jednou z veľkých nevýhod spoločného bývania je, že strácate čas sama pre seba, už nikdy nebudete celkom sama, teda to, čo ste na single živote oceňovali. Vždy sa vám bude niekto „motať“ po kúpeľni a musíte sa dohodnúť, čo budete pozerať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #samota #spoločné bývanie #esemeska

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...