5 vecí, ktoré prezradia, že muž vás skutočne ľúbi

Podôb lásky je mnoho. Od erotickej, vášnivej, až cez tú, ktorá partnerov prenesie až do prístavu diamantovej svadby. Každá láska má iné podoby, ale niečo je predsa spoločné. Ak muž skutočne cíti lásku, na isté veci nikdy nerezignuje.

21.05.2020 20:50
láska, zamilovanosť, vzťah Foto:
Muž ktorý vás miluje, sa o vaše záujmy sám zaujíma.
debata

Prejavy lásky ostávajú

Láska sa mení. Je iná v prvých mesiacoch po zoznámení, iná po dvoch rokoch a zmenou prejde aj vo vyššom veku. Zmena formy však neznamená, že láska musí vyprchať. Serge Bielanko je muž, otec a autor viacerých publikácií o láske aj intimite. Jeho dlhoročné skúmania našli činy, ktoré robia len muži, ktorí stále milujú. V akomkoľvek veku.

Počúva vás a chce vás počuť

Neradí, nekomentuje, iba ak ho o to požiadate. Skutočne len počúva. Dáva lásku a svoje uši k dispozícii. Áno, vyrozprávať sa je niekedy najlepšia terapia a milujúci muž to vie. Rovnako vám niekedy len tak zatelefonuje, pretože vás chce počuť a zaujíma ho, čo robíte. Chce vás potešiť sám sebou, nielen nejakým darom.

Chce s vami hovoriť o knihách

Prečo? Serge Bielanko tvrdí, že rozhovory o knihách sú úplne iné než bežné rozhovory. Pretože aj keď dvaja čítajú rovnakú knihu, ich obrazy a predstavy sú rozdielne. Závislé na chápaní, poznaní a vnútornom svete čitateľa, aj na jeho fantázii. Rozhovorom o knihách tak prenikáte do hlbšieho vnútorného sveta druhého, ako v prípade, že je reč napríklad o filme. No a milujúci muž chce spoznať aj váš vnútorný svet.

Dotýka sa vás pri rozhovore

Nie je podstatné, či sa zabávate, alebo vediete rozhovor na vážne témy. Vždy vám vie pohladiť dlaň, rameno, má pre vás k slovu aj dotyk v zálohe. Je to milé gesto a prejav stálej lásky.

Chápe, že nie ste dokonalá

Nikto nie je. On to chápe a občas mu to príde aj sexy. Ste pre neho krásna aj s chybičkami krásy. Povahové črty, ktoré nie sú podľa jeho predstáv chápe a nechce, aby ste boli inou ako ste. Nechce vás pretvárať, ale má vás rád takú, aká ste.

Zaujíma sa o to, čo vás zaujíma

Záujmy sa časom menia. Keď máte dvadsať, budú iné ako na prahu sedemdesiatky. Ale muž, ktorý vás miluje, sa o vaše záujmy sám zaujíma. Nemusí ich s vami hneď aj zdieľať, ale pokladá za zaujímavé, čomu sa venujete a rád s vami prežíva nadšenie..

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zamilovanosť #prejavy lásky #ľúbiť

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...